středa 29. července 2015

Hnojivo rohovina

Cena: 14Kč Běžná cena: 1Kč. Hnojivo používáme při přípravě půdy před setím a sázením zeleniny a květin a při pěstování vodních rostlin. Optimální je však přihnojení na jaře při přípravě půdy před setím nebo sázením.


EXPERT přírodní s guánem. Hnojivo na trávníky s guánem je čistě přírodní organické hnojivo bez přídavku průmyslově vyráběných složek. Nakupujte Hnojivo rohovina nejlevněji na trhu.

Objednejte si hnojivo on-line a získejte následující výhody: - Hnojiva vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Organické ( prírodné ) hnojivo celoročne použiteľné na kvety, kríky, stromy, ihličnaté a listnaté dreviny, ovocie a zeleninu.


Je vyrobené z prírodnej drvenej rohoviny, ktorá obsahuje celkového dusíka a organických látok. Hodí se k všestrannému využití na zahrádce, vhodná je i pro vodní rostliny. Hoštická rohovina je dlouhodobě působící a vysoce účinné hnojivo. Svým složením je hnojivo vhodné i pro vodní rostliny.


Správným používáním tohoto hnojiva docílíme zdravého a dlouhodobého růstu. Ta obsahuje velmi vysoký podíl důležitých živin, zejména dusíku a organických látek.

Dusík napomáhá k tvorbě humusu přímo v půdě a ke zvýšení činnosti půdních mikroorganismů. Cennou vlastností tohoto hnojiva je pozvolné uvolňování dusíku (až po dobu měsíců), aniž by docházelo ke stresům z přehnojení nebo nedostatečné výživy rostlin. Velice vhodná je i ke hnojení vodních rostlin bez negativního vlivu na živočichy. N , P , K , Mg Popis:Biomin na borůvky a ostatní kyselomilné rostliny je vydatné, ekologicky příznivé organicko-minerální hnojivo , jehož významnou složkou je drcená rohovina.


Obsahuje organicky vázaného dusíku. Paznehty, nehty, rohy, drápy. Zvláště vhodná je ke hnojení vodních rostlin - neškodí vodním živočichům. K základnímu hnojení se močovina rozhází na zryté záhony. Rohovina příliš významný zdroj fosforu není.


Netopierie guáno je úplne prírodné sypké hnojivo , ktoré je bohaté na základné živiny, stopové prvky a enzýmy. Toto univerzální hnojivo je vhodné pro celoroční použití pro květiny, keře, stromy, jehličnaté a listnaté dřeviny, ovoce, zeleninu. Bat Guano je nahromadený trus netopierov, ktorý sa postupom času. Organická hnojiva jsou produkty z přírody pro přírodu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Aplikácia: Pri aplikácii rohovinu rovnomerne rozhoďte po ploche a zapravte do pôdy alebo primiešajte do substrátu. Veškeré informace o produktu.


Vyberte kategorii Zahrada Semena, Travní směsi, Osiva Sadbovací potřeby, Sázecí nádoby, Substráty, Dekorační, drenážní a posypové materiály, Půdní. Dávkování: kg rohoviny vystačí cca na - mdle typu rostliny. Speciální suspenzní hnojivo se železem je určeno pro rostliny, které mají zvýšený nárok na tento prvek nebo trpí jeho nedostatkem.

Organominerálne hnojivo pre záhradné rastliny, kde významnú zložku tvorí drtená rohovina ,. Nedostatek železa se projevuje tzv. Biomin na jehličnany a další okrasné keře je vydatné, ekologicky příznivé organicko-minerální hnojivo , jehož významnou složkou je drcená rohovina. AG Biomin je biominerální hnojivo , jehož významnou složkou je rohovina.


Hnojivo je vhodné k pěstování v truhlících i volně v půdě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky