úterý 3. července 2018

Pripravek proti mravencum

Granulát proti mravencům je růžově zbarvený a patří také do skupiny účinných prostředků k hubení mravenců na terasách, v altáncích apod. Granulát opět mravenec nanese na své tělíčko a odnese do hnízda, kde zničí celou kolonii. Prášek proti mravencům – univerzální (a levné) řešení Nejoblíbenějším pomocníkem v boji proti mravencům ovšem dodnes zůstává klasický prášek na hubení mravenců.


Obsahuje účinnou látku, která mravence neuvěřitelně přitahuje – a to tak, že ji sami donesou do vlastního hnízda. Kromě likvidace všech druhů mravenců navíc pomáhá vytvořit bariéru proti jejich vlézání do objektu. Protože nezapáchá, je vhodný jak do obytných, tak užitkových prostor.


Biotoll proti mravencům - prášek je insekticid ve formě jemného bílého prášku, který účinně likviduje mravence (ale např. i mouchy, rybenky) a zároveň před nimi dlouhodobě chrání prostory. Jedná se o kontaktní insekticid. Hmyz nemusí prášek sníst stačí, aby přes něj přelezl. Je vysoce účinný také v potrubí, protože se zachytí na vertikálních površích.


Loxiran S - přípravek proti mravencům. Je určena proti mravencům domácím, mravencům obecným a proti mravencům faraonům. Přípravek proti mravencům koupit o objednat u OBI.


Použití je bezpečné pro domácí zvířata (chemická účinná látka je ukryta v dóze). Rychle účinkující přípravek ve formě poprachu nebo postřiku. Je ideálním pomocníkem k. Insekticidní prášek proti mravencům. BIOLIT PLUS proti mravencům je vysoce účinný a trvanlivý povrchový sprej na hubení mravenců a jiného lezoucího hmyzu v domácnostech.


Výhody: Působí zanášením do hnízda nebo použití jako bariéru proti pronikání do dalších prostor. Potrava hraje klíčovou roli při účinném hubení – mravencům se nabídne chutná návnada, která však obsahuje látky škodlivé pro jejich organizmus. Neudorff loxiran S přípravek proti mravencům obsahuje velmi účinnou přírodní látku - pyretrin z květů kopretiny růžové. Použitím tohoto přípravku se zbavíte obtíženého a nežádoucího hmyzu ve vašem venkovním prostoru. Neobsahuje syntetické látky.


Všechny informace o produktu Prostředek proti škůdcům Zdravá zahrada Bioformatox plus - přípravek proti mravencům, porovnání cen z internetových obchodů. Tento přírodní přípravek proti mravencům je založen na éterických olejích s příjemnou vůní. Na našem trhu je stále oblíbenější a populárnější. Svou oblibu si získal díky své snadné aplikaci ve formě jemného poprašku nebo postřiku. Postačí zasáhnout na těch místech, kde se mravenci vyskytují, čímž zničíte jejich mravenčí spojnice a tito malí škůdci s velkou žravostí už vás nepřipraví ani o obsah vaší spižírny, ani o klidný spánek.


Všechny tyto silně aromatické látky jsou součástí běžného vybavení kuchyně, a tak je možné chránit se proti mravencům víceméně okamžitě. Stačí tyto látky libovolně v malých množstvích rozmístit po bytě či domě, zejména na riziková místa – okolo dveří, oken, různých škvírek a všude tam, kde se skladují potraviny. Prodej přípravků pro deratizaci, dezinsekci, dezinfekci a podobných sfér činností. Tyto účinné látky chrání životní prostředí.


Procházeli jste se okolo vašich stromů a všimli jste si všudypřítomných mravenců? Nejspíše ano, nicméně asi jste situaci nijak neřešili…. Zboží je skladem a připraveno k odeslání. Další slevy prostředků proti hmyzu na Kupi. Nakupujte Pripravek proti mravencum 100g nejlevněji na trhu.


Mravenci v bytech a domech jsou vždy nezvanými hosty, kterých se chceme co nejdříve zbavit. Stěhují se do obytných prostor za teplem a za potravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky