úterý 31. října 2017

Ploty betonové

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Betonové ploty jsou praktické, postarají se o dostatek soukromí a pocit bezpečí. Zároveň jsou ale také okrasné, okolí vašeho domu s betonovým plotem bude atraktivní. Vybírat můžete hned z několika designových provedení a barev. Můžeme se pochlubit dlouholetými zkušenostmi s technikou a jsme schopní v tom, abychom Vám Váš betonový plot postavili téměř všude, v jakémkoliv terénu.


Každá zakázka je pro nás individuální, každý má jiné preference. Dejte nám vědět jakou máte představu a my Vám jí převedeme do skutečnosti. Vo firme PROFIL INVEST SLOVAKIA vyrábame betónové ploty už rokov a stále zdokonaľujeme našu výrobu k spokojnosti zákazníka.

Výroba je priamo vo Vranove. Betónové ploty, oplotenie. Oproti murovaným oploteniam zo strateného debnenia, štiepaných blokov či rôznych tehál, toto vyžaduje iba odporúčané zahĺbenie a zabetónovanie jednotlivých betónových stĺpikov, do ktorých sa následne zasúvajú jednostranne pohľadové betónové platne vybraného dekoru a tvaru. Najlacnejšie betónové ploty.


Realizace staveb a stavby na klíč. Zajišťujeme kompletní služby od výkopové práce až po hotový betonový plot. Specializuje se nejen ve výrobě samotné, ale poskytuje také vynikající služby v oblasti montáží betonových oplocení. Vyrábíme betonové plotové dílce v nejrůznějších dekorech, které plot prosvětlí a oživí. Ploty s otvory vám tohle přání splní.


Desky s otvory tak mohou bez obav zastávat funkci okrasného plotu. BETONOVÉ PLOTY U některých produktů v této kategorii může být dodací lhůta v současné době 4-týdnů. NA TYTO VÝROBKY SE NEVZTAHUJE. Dobré ceny betonových plotů přímo od výrobce.


Zkalkulujeme cenu Vašeho plotu, nebo si ji můžete zkalkulovat sami přímo na webu. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového materiálu a stavby plotu na klíč.

Prevádzkovateľ webu, spoločnosť LUNA - PLOTY , s. Naše betonové ploty jsou vám k dispozici v celé řadě zajímavých dekorativních vzorů a také barev. Betonový plot neznamená šedou beztvarou a nudnou hmotu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasím.


Nabízíme jednostranné betonové ploty s možností zadního dekoru, produkt vyrobený z kvalitních vstupních materiálů s dlouhou životností. Kombinované betonové ploty účinně ochrání vaše soukromí před zvědavými pohledy. Betonové oplocení - betonují se pouze sloupky, není potřeba základ. Nepůsobí tak robustně jako klasické plné betonové ploty.


Sloupky jsou vyráběny s pečlivostí a důrazem na přesný rozměr rozteče drážek (nestane se tedy, že deska uvízne v drážce a nelze s ní již pohnout).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky