úterý 24. října 2017

Kanystr k motorové pile

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Kombinovaný kanystr TECOMEC na benzín a olej vhodný pro motorové pily. STIHL Profi, Sekacky- pily.


Profi - včetně dvou vložek k uložení nářadí.

Prodam plastovy Dvojity kanystr k motorove pile nebo strunovce koupeny v Mountfieldu. Benzin litru, olej litru. V katalogu nemáme podrobnější informace o KANYSTR kombinovany. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Aby nedocházelo při plnění palivové nádržky motorového nářadí k rozlití paliva nebo k přetečení nádržky.


Plastový kanystr je určený pro uchování nebo přepravu všech pohonných směsí pro dvou i čtyřtaktní. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.

Pak máte nejspíše problém s vodící lištou Vaší motorové či elektrické pily. Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla. Správné nabroušení motorové pily je důležité pro jednoduché a efektivní používání motorové pily. S registrací UN, oranžový. Z údajov alebo obrázkov na tejto webovej stránke si nemožno uplatňovať žiadne nároky.


Výrobca ani dovozca nezodpovedá za mylne uvedené údaje o parametroch. Kovový kanystr 5l GEKO Plechový kanystr o objemu litrů je určen k přenášení benzínu, nafty nebo oleje. Stihl pro prořezávání stromů, probírku dřevnatých porostů, údržba domu a přípravu palivového dřeva. Užijte si práci se dřevem.


Kanystr je vybaven rukojetí pro snadnější přenášení. BIPOL K - Bio olej pro motorovou pilu ( na řetěz ) - l kanystr - BIONA. BIPOL K je olej na bázi řepkového oleje a používá se na ztrátové mazání. Lehký dvoukomorový plastový kanystr na PHM a motorové oleje.


Praktický kanystr opatřený odjímatelnou a ohebnou nálevkou pro snadné nalévání paliva apod. Proto nezapomeňte ke své benzínové pile dokoupit jednak benzín do motorové pily a jednak olej, který je potřeba na správnou funkci motoru.

Náhradní startér k motorové pile CS-65T 4Kč NET 5. Správný poměr benzínu a oleje najdete v návodu k pile. Určitě ho dodržujte přesně tak, jak je napsaný. Bez přidaného oleje by benzínový motor za nějaký čas přestal pracovat efektivně.


Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Poznámka Nejedná se o originální náhradní díl, fota jsou pouze orientačního. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Dílna, zahrada a volný čas Dílna Autopříslušenství Motorové oleje chytrý kanystr s nálevkou Pokročilý polosyntetický motorový olej Carlson 10Wurčený pro mazání čtyřdobých benzínových a dieslových motorů, včetně dieslových motorů s přímým vstřikováním Common Rail, HDI, CDI, atd. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky