pondělí 30. října 2017

Calimera květináč

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen. Calimera Playa Angebot bis - !

It is not only a flowerpot with a selfwatering feature, it also has an outstanding design. Neobvyklost nevyzkoušeného designu rozděluje svět na dvě poloviny, nic mezi neexistuje. Dvoudílný samozavlažovací květináč s překvapivou šíří.


Květináč navržený s ohledem květiny. Samozavlažovací květináč pro vzpomínkovou květinu nebo strom. Při pravidelné péči o rostlinu můžete stále vzpomínat. Vhodný také pro živé nebo suché aranžmá do příbytků i na pietní místa. Jeho princip je jednoduchý – květina si odebere ze zásobníku jen tolik vody, kolik potřebuje.


Jeho výjimečnost poznáte na první pohled.

Design květináče byl vytvořen tak, aby se stal ozdobou moderních interiérů. Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství. Kalimera Koukla Schnäppchen buchen Bei Reisen. Täglich neue Last-Minute-Angebote. jetzt mit hotelscan!


Kompletace samozavlažovacího květináče krok za krokem. Sestavení hladinoměru 2. Příprava samozavlažovací vložky a vzlínacích knotů 3. Ty i tvary si můžete jednoduše vybrat díky online aplikaci. Díváte se přes plot k sousedovi a říkáte si, jaký má asi fígl, že je jeho trávník tak krásně zelený?


Jednou možností je, že využil travní koberce. Jednu část tvoří samozavlažovací vložka, díky které mají květiny neustále dostatek vláhy, druhou nádoba na květinu. V průběhu růstu květiny lze barevný obal jednoduše vyměnit, a to bez složitého přesazování. Takže už žádné obavy, že na svou oblíbenou květinu zapomenete, a ona vám uschne, s tím je od této chvíle konec. Součástí balení je návod na sestavení.


Grosse Auswahl an Suites bis -. Postavte jej samostatně nebo do estetického stojanu. Určený do příbytků i na pietní místa. Byl vytvořen českým designérem Janem.

Multifunkční samozavlažovací květináč , který získal prestižní cenu RedDot, vznikl za spolupráce s českým designérem Janem Čtvrtníkem. Pro Váš pohodlný nákup využíváme soubory cookies. V pátek v prostorách CZECHDESIGN.


CZ proběhla beseda nejen o vzniku květináče ale i pohledu na prodej produktu v Čechách a zahraničí. CALIMERA objednejte v eoshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky