pátek 27. října 2017

Vodní udírna

Udírna je vlastně válec z nerezu, do kterého se dá jako první rošt, na něj se umístí nádoba na vodu, která má o něco menší průměr než udírna aby šel kolem kouř ze dřeva. Do mísy se vejdou litry vody a během uzení tam dolijeme ještě tak litrů. Nad tím jsou dvě patra roštů na maso. Maso samozřejmě můžeme do udírny i věšet.


Udírna je uzavřená poklopem, který úplně nepřiléhá aby odcházel kouř.

Tahle udírna není kupovaná, tu dělal můj manžel, ale na netu je již. Maruško na netu to mají víc pod vodní gril , protože tam když sundají ten. Vodní udírna Máme rádi letní grilování.


Udírnu nemáme kde postavit a tak jsme museli oželet pochoutky z ní, až do doby. Ohniště, vodní gril a udírna – 3vpro opravdové gurmány Provedení ohniště, vodní gril a udírna 3vocení všichni milovníci dobrého jídla. Umožňuje opékání nad otevřeným ohněm, zdravé grilování nad nádobou s vodní lázní, a dokonce i uzení.


Plamen ohřívá vodu, která ve formě vodní páry stoupá a snižuje teplotu pod poklicí.

Multifunkční gril 3vs průměrem roštu 40cm ocení milovníci dobrého jídla. Gril 3vumožňuje udit, grilovat i opékat. Pokrm je tepelně připravován nad. Mám po domácku vyrobenou vodní udírnu a udil jsem jak vepř.


Hned na začátku vám prozradím, že udírna funguje, protože první testy před pár dny proběhly úspěšně. První díl končil vybetonováním dna udící komory, takže logickým pokračováním stavby bylo vyzdívání těla udící komory, dokončení obezdění prostoru s kouřovodem a zaizolování vrchní části topeniště. Originál Univerzální zahradní udírna. Přebytečný tuk se tak nepřipaluje a nevytváří karcinogenní látky. Ryba tak hodin naložená a vyuzená za necelé 2hodiny při stejné teplotě.


Je to jiný způsob uzení, tak bych se rád podělil o více Vašich zkušeností. Ta zachytává odkapávající tuk, který se nepřipaluje v ohništi a nevytváří se karcinogenní látky. Gril se skvěle hodí na zahradu, chatu či chalupu. Elektrická udírna, která svou výškou dovoluje udit zavěšené maso nebo ryby ve dvou patrech.


Udírna je zařízení k tepelné úpravě masa (ale i jiných produktů) pomocí kouře. Mimo masa se běžně udí například sýry , ale i pivo , whisky , zelenina , houby nebo i vejce.

Známe tak udírny lihové (malé), kombinace grilu s udírnou, malé domácí elektrické udírny (pro panelové domy), válcové, skříňové, komorové a vodní (udí se vodní párou). Orion multifunkční grill 3v1. Tím nedochází ke vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak dostávaly do pokrmů.


Dvě části mají dvířka pro přikládání a kontrolu ohně, vrchní část teploměr do 300oC, tyče pro zavěšení uzených pokrmů a otvor pro vypouštění kouře. Udírna WEBER Smokey Mountain Cooker 57cm Specialita pro vás, co dáváte přednost uzení před grilováním, umožňuje grilovat a udit veklé kusy. Nakupujte Vodni udirna s grilem nejlevněji na trhu.


Maso se udí ze dvou hlavních důvodů: Při tepelném zpracování pomocí kouře dochází ke konzervaci a dle druhu uzení k prodloužení trvanlivosti výrobku. Uzení kladně ovlivňuje chuťové a vzhledové vlastnosti výsledného produktu. Všechny informace o produktu Grilovací nářadí Gril vodní udírna , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Gril vodní udírna. Srovnání cen Gril vodní udírna. Zboží za akční ceny, slevy.


Nejlevnější e-shop GASTROMEX s. Domácí udírna s vodní zápachovou uzavírkou pro přepravu teple uzeného. Skvělé pochoutky se přepravuji na jakém koliv sporáku a neb na dřevěných uhlích. Pro dokonalý zážitek z uzení.


Nádoba ve střední části pro využití grilu jako vodní gril, vodní udírna Možnost použití jak dřeva, dřevěného uhlí nebo briket.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky