pátek 27. října 2017

Seco starjet

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Se svým traktorem Starjet od firmy Seco Industries jsem velmi spokojená - a to už s ním sekám více než let… Je pohodlný, rychlý a snadno se ovládá. Traktor prostě nemá chybu a každému majiteli zahrady ho vřele doporučuji.


This feature is not available right now.

Jsme dominantní výrobce žacích traktorů v České republice a významný dodavatel této techniky zejména do zemí EU, ale také například do Austrálie, na. Mindegyik gép hidrosztatikus meghajtású, így az irányváltás egyszerű és gyors az irányváltó pedálnak köszönhetően. Starjet je také nejrozšířenějším traktorem v ČR v údržbě fotbalových a jiných travnatých hřišť. Seco Group: Starjet , Panther a Challenge od českého výrobce: můžeme ze svých zkušeností říci, že se jedná o nejlepší zahradní traktory na českém trhu. Kvalita zpracování a použité materiály nemají v oblasti zahradních traktorů konkurenci.


This machine is primarily designated for cutting or mulching of regularly maintained grass areas. Their is a wide range of models intended home use to municipal areas. Starjet is also the most widespread tractor in the Czech Republic in maintenance of football and the other grass playing fields.

It is possible to use Starjet during the whole year by using of the original accessories. HP Machine of the own construction with a twin-rotor cutting unit placed between axles. In the basic version is the tractor equipped for. Má mechanickou uzávěrku diferenciálu, profesionální hydrostatickou převodovku a pohon zadních kol. Posečená tráva je odváděna do koše o objemu 3litrů.


Seco sněhová fréza pro Starjet, Challenge, Goliath a Crossjet je výborným pomocníkem pro ty, kteří chtějí používat traktory v zimních měsících. Ze široké nabídky modelů určených od náročného domácího použití až po obecní a komunální plochy si jistě vybere každý. Starjet denně používá více než pětset obcí k sečení a údržbě obecních ploch. Originální náhradní díly Starjet k zahradním traktorům za skvělé ceny.


Vyberte si z velkého množství levných a kvalitních náhradních dílů Starjet. Základní variantu řady Starjet již řadu let představuje model P1. HP TRACTOR MOWER machine primarily designated for cutting or mulching of regularly maintained grass areas.


From the wide models offer intended from exacting home use to municipal areas will sure choose everyone. Pouze jeden kus s tímto motorem. Velmi oblíbený v kumunálních službách.


Nejrozšířenější traktor v České republice.

Detailní popis produktu. V základní výbavě je vhodný pro sečení pravidelně udržovaných ploch se sběrem do koše. BriggsStratton Profesional je 4-taktný motor s výkonom HP. Zahradní traktory) Hodnocení produktu:.


Tento nejvyšší model řady Starjet je určen k sečení pravidelně udržovaných travnatých ploch. Díky mému profesionálnímu dvouválcovému motoru s velkým kroutícím momentem můžu bez problémů sekat i vysokou trávu. K výkonnému motoru mám i unikátní hydrostatickou převodovku. Jsme firma s dlouholetou tradicí - prodáváme nejlevnější zahradní traktory v Česku.


U nás najdete výrobky všech značek zahradních traktorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky