pondělí 30. října 2017

Vari malotraktor

Kaffeeautomaten für Ihren Betrieb mieten! Lohnt sich ab Tassen pro Tag! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Malotraktor‬ auf eBay an.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Приводной адаптер АМПК, мотоблок Угра 4хколеса от москвича. Představujeme vám legendární víceúčelový stroj, tzv. Potřebujete multifunkční stroj na letní ale i zimní provoz? Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici.


V nabídce je celá škála příslušenství na obdělání půdy: pluhy, vyorávací radlice, kypřiče a kypřící ústrojí, brány, smyky, dále vyklápěcí návěsy a nosiče nářadí. Je osadený úsporným a tichým štvortaktným motorom HONDA GSV 1s prevodovou sriňou DSK-317. Czech manufacturer of garden machinery.


The TERRA - VARI minitractors are distinguished by easy conversion from a drum mower into a mulcher, snow thrower, brush. Stavebnicový malotraktor VARI IV je spoľahlivý pomocník hlavne pri obrábaní pôdy.

VARI Ťažná náprava TN-: Vozík ťahaný IT 500: Ťažná náprava TN-obsahuje : Koleso pravé s vonkajším závažím Koleso ľavé s vonkajším. BriggsStratton,nové kolesá s lahkým štartom-bezchybný stav,možnosť pripojenia vlečky,prípadne pluh. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Název (KK): MALOTRAKTOR VARI IV GSV1DSK-317.


Srdcem stavebnicového systému VARI je pohonná jednotka HONDA s řidítky a automatickou odstředivou spojkou. Ta slouží k pohonu dvou základních převodových. Hlavnou prednosťou tohoto motoru je ľahký štart a vyšší výkon ako s motorom HONDA GCV 160. Táto webová stránka používa cookies. Pre personalizáciu obsahu a reklám, pre poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti využíváme.


Záhradné traktory značky Vari. Naše firma BG Technik cs a. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. HONDA hlavně sekačky, křovinořezy, sněžné frézy, zahradní traktory, elektrocentrály, i tradiční české sestavy zemědělské mechanizace VARI , mezi kterými vynikají zejména malotraktory a bubnové sekačky.


Predaj záhradnej a komunálnej techniky VARI , ručného náradia renomovaných značiek a príslušenstva. Motor silný diesel Plně funkční, nové oleje.

Je to stavebnicový systém, ktorého je viac. Cena při rychlém jednání dohoda. Malotraktor AGZAT zvládne všetky práce potrebné na poli a záhrade, so zapojenou vlečkou prevezie náklad do 5kg. Vari XP20 prevodovka DSK 317.


Môžete s ním orať, kypriť, brániť, prihrňovať, sadiť zemiaky, kosiť, a podobne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky