čtvrtek 26. října 2017

Černucha východní

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte. Mají štíhlý, protáhlý tvar a po dozrání praskají do podoby hvězdice, čímž připomínají badyán.


Netradiční černucha pěstovaná pro efektní tobolky vykrajovaného tvaru. Má vzpřímený habitus a pevné stonky.

Je velmi vhodná k sušení. Transformer je nenápadné žluté květy, netradiční tobolky, výška cm. Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček. Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin. Máme pro vás ty nejpříznivější ceny.


Milovníky kuriozit nadchne žlutě kvetoucí černucha východní (N. orientalis) s plodenstvím ve tvaru vzhůru obráceného zvonku. Nenápadné žluté květy, netradiční tobolky, výška cm.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny.


K sušení lze využít ještě celé řady dalších rostlin. Středozemí rozšíření v ČR: pěstovaný stanoviště: slunné, půda běžná množení: semeny plod: tobolka životnost: letnička. Ostrožka stračka (plnokvětá směs) je ideální letnička na záhon. Přinášíme rady, tipy a informace pro všechny zahrádkáře a milovníky pěstování.


Semena Černuchy východní Květiny letničky vhodné k sušení - Černucha východní. Je jednoletá bylina z čeledi pryskyřníkovitých, dorůstá mezi dvaceti až padesáti centimetry, má kůlový kořen, kvete podle odrůdy bíle, žlutě, růžově a modře. E-shop s osivy zelenin, květin a léčivek.


Semena pro pěstitele, maloobchodníky, velkoobchodníky a další zpracovatele. Některé černuchy se pěstují cíleně jako slaměnky, kvůli ozdobným plodům – například černucha východní , jejíž zajímavě tvarované plody, které vypadají jako pohárky, se po vyschnutí rozloží na hvězdu. Nigella damascena) pochází ze Středozemí, v zahradách se pěstuje od 16. Patří k nenáročným rostlinám.


Prosím, použijte minimálně znaky! Slohovky, referáty a čtenářský deník pro studenty středních škol.

Rozšíření: Východní Středozemí, druh byl popsán ze Sýrie – jihovýchod Balkánského poloostrova, Krym, Malá Asie, severní Írán, Sýrie, Libanon. Ekologie: Roste na okrajích polí, na úhorech, druhotně v okolí lidských sídel a zahra na rumištích a skládkách. Vilmorin Černucha setá (černý kmín) g Černucha setá (Nigella sativa), známá také pod názvem černý kmín, je nenápadná rostlina, jejíž semínka mají cenné vlastnosti.


Olej z černuchy pomáhá léčit alergie a posilovat imunitu. Sadbové brambory, postřiky, hnojiva atd. Vzhledem k tomu, že nesnáší umělé hnojení, je stále více na ústupu, v mnoha oblastech již tato bylina zcela vymizela.


Nigellastrum orientale Bercht. Nigella orientalis (Nigella orientalis L., Nigellastrum orientale Bercht. et J. Presl). Presl) černucha východní Dypsis decaryi (Jum.) Beentje et Drans. Květiny vhodné k sušení - Bér, Černucha východní , Černucha damašská, Hlaváč purpurový, Máčka, Ostrožka, Prorostlík, Řebříček, Řeřicha - atraxa. Egyptě, ale původ má však ve východní Asii.


Přidat do seznamu přání. Váš dům a balkón či zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky