středa 25. října 2017

Sekačka husqvarna náhradní díly

Praktische Spezialgeräte für Ihren Garten. Die Infos zu den Geräten gibt´s hier! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Náhradní díly vše pro vaše stroje. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější. Díly na motor naleznete podle značky motoru v příslušné hlavní kategorii. V případě dotazu na díl, uveďte produktové číslo z výrobního štítku sekačky. Pomůže to urychlit vyřízení Vašeho dotazu.


Nekupujte ihned nové nářadí, protože se vám něco pokazilo. Obraťte se na nás, rádi vám poradíme a jistě seženem součástku, kterou potřebujete. Maziva, oleje a kanystry.


Robotické sekačky S NÁMI DOSÁH. Všechny naše díly jsou od ověřených dodavetelů a výrobců. Mezi tyto díly se řadí např. Naše nabídka náhradních dílů je pouze výběrem ze širokého sortimentu náhradních dílů.


Pro správné objednání náhradních dílů je nutná správná identifikace stroje nebo motoru na kterém je díl použit. BRIGGSSTRATTON - identifikační údaje motoru BriggsStratton jsou vyraženy přímo na krytu motoru. V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky. Doporučujeme Akce Nejnižší ceny Nejvyšší ceny. DPH (Kč bez DPH) ne Pro nákup zboží je nutná registrace.


Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. Husqvarna PR17Y: Kč vč. Elektrická sekačka na trávu se záběrem cm. Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 7m Bez pojezdu. Je vybavena noži ze silné uhlíkové oceli, ostrými jako břitva, které jsou připevněny k disku robustního žacího ústrojí.


To umožňuje efektivní provoz a extrémně nízkou spotřebou energie. Ačkoliv vám nabízíme kvalitní zahradní techniku, je možné, že se některá součástka po čase používání opotřebuje nebo zničí. Proto je dobré si s předstihem pořídit některý náhradní díl do vámi koupeného produktu. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Novinky Akce Dárkové sady Zboží skladem. Skrýt hledání Rozšířené hledání.


Akumulátorová sekačka Akumulátorový křovinořez Akumulátorová řetězová pila Akumulátorová vyvětvovací pila Akumulátorový plotost. Lesní a zahradní technika pro kutila i profíka. Když jsou baterie téměř vybité, vrátí se do nabíjecí stanice. Nabízíme neoriginální díly , není-li v popisu produktu výslovně uvedeno jinak.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky