úterý 1. srpna 2017

Sud na kvas 120l

An unparalleled collection of merchandise from the most prestigious designers. Wear Designers for Less Today! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sběr dešťové vody je skvělý způsob, jak ušetřit a. Veko nie je šróbovacie, len sa položí na sud !

Potravinársky barel 1L so šróbovacím viečkom a sponou. Na základe skvelých skúsenosti našich zákazníkov sme získali prestížne hodnotenie Zlaté Overené zákazníkmi od Heureka. Plastový sud s odnímatelným víkem na potraviny 120l.


Predám kvalitné iba raz použité cca L plastové sudy vhodné na kvas , vodu, krmoviny, pomyje atď. Výška sudu cca 41cm, priemer otvoru cca 25cm. Použitie: na dažďovú vodu.


Lehký plastový sud s víkem o objemu 1l je vhodný pro balení potravin.

Imitácia dreva, objem 240L. Priemer 700mm, výška 860mm. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Na veškeré použité produkty dáváme záruku měsíců , nové 24měs. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyrobený z HDPE, ktorý dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. Sud 120l na dešťovou vodu.


Ve spodní části sudu je připraven prolis pro případnou montáž výpustného kohoutku. Odstín barvy sudu nemusí vždy zcela odpovídat vyobrazení.

Predám iba raz použité 2L plastové sudy vhodné na kvas , vodu, krmoviny atď. Predám nové plastové 1L sudy vhodné na kvas ,vodu,krmivá a podobne. Schau Dir Angebote von ‪120l‬ auf eBay an.


Hrdlo tohto suda má priemer cm. Poznámka: Fotografie je pouze ilustrativní. Dodává se bez spony a těsnění. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním.


Nádrž na vodu ECOTANK 5l je ideálna k uchovaniu dažďovej vody. Vypúšťací ventil zabezpečí pohodlné odčerpanie vody do krhly či vedra. Predám plastové sudy 60L 100L 120L 150L a 220L Sudy su ako nove Vhodné na kvas , vodu, zrno, krmivá, potraviny, uskladnenie čohokoľvek.


Plastové sudy jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem. Zahradní sud je vhodný na vodu i na potraviny (např. kvas). Je vyroben z HDPE (vysokohustotní polyethylen) což zaručuje dlouhodobou odolnost vůči venkovním vlivům. Skvělý su splňuje očekávání a měli jsme si jej pořídit už dávno.


Jablonné v Podještědí se sudem jsem velice spokojen. Funguje dobře k mé spokojenosti. Jeho velikost mi plně vyhovuje.


Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky