úterý 28. února 2017

Vrata pilecký

Proto je nutné zvolit vrata s moderním designem, zaručující veškeré pohodlí při jejich ovládání, se zárukou vysokého bezpečí při běžném provozu a používání. Hliníkové ploty Zobrazit. Brány a branky Zobrazit. Přihlásení do newsletteru. Chcete-li sledovat aktuality z našeho sortimentu, přihlašte svůj e-mail.


Vyrábíme a dodáváme nejkvalitnější sekční vrata v ČR a na Slovensku.

Ať už si žádáte prosklené či s integrovanými dveřmi. Bližší informace Vám sdělí. Tyto stránky obsahují sortiment druhojakostní kvality (tj. poškozeno, nekompletní,), nebo zboží které nebylo vyzvednuto. Postaráme se o dopravu, stavbu i pravidelný servis vašeho nového plotu.


Společnost Vrata-servis SÝKORA s. Během krátké doby se činnost firmy specializovala v oblasti plotových systémů, především v drátěném programu. Svěřte montáž garážových vrat naší firmě. Pořiďte si garážová vrata , která jsou skutečně funkčním prvkem vybavení domu.

A nyní Vám ukážeme, proč jsou zrovna garářová vrata od firmy Pilecký tou nejlepší volbou! Specializace v oblasti plotových systémů, především v drátěném programu. Obrovské skladové zásoby. Naproti tomu je nutno říct, že skládací vrata jsou ve srovnání se sekčními vraty daleko komplikovanější zařízení. Vratové křídlo skládacích vrat je složeno z dvoudílných segmentů, lámajících se k sobě a vybavených pohonem - viz obr.


Při výběru vrat je třeba vzít na zřetel technické možnosti a použití vrat. Při výstavbě domu je nejlepším řešením výběr vrat s architektem při jeho plánování. Tak, aby od ní zákazníci vždy odcházeli spokojení.


Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů (ploty, pletiva, brány, branky, vrata , vrátka) na klíč. Kované ploty a kované brány dodávají Vašemu domu jedinečný charakter. Dále nabízíme kované brány s pojezdem - brány kované posuvné.


Nosným programem společnosti Pilecký s. OPLOCENÍ A GARÁŽOVÁ VRATA. Kvalitní branky od firmy PILECKÝ , jednoho z největších prodejců plotů a pletiv v ČR. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Firma Pilecký reaguje na potřeby trhu a pro každý projekt nabízí odpovídající systémy bran a branek. Ploty a oplocení Pilecký s.

Posuvné brány Samonosná posuvná brána je dodávána jako komplet křídla brány a veškerých kompletních pojezdů. Naše firma se zabývá prodejem a montáží drátěných systémů oplocení. Jedná se o kompletní sortiment lesnických. Svět bran a branek Spustit konfigurátor. Postav si plot Spustit konfigurát.


Pro garážová vrata poskytujeme i možnost zachování starého rámu bez bourání a montáže vrat bez většího zásahu do zdiva. Dle přání zákazníků vyrobíme atypická garážová vrata na míru. Hörmann a dodavatele Pilecký.


Garážová vráta dodáváme např. Pro další informace kontaktujte pana Ochtábce, tel. Vrata je možné vybavit automatickým pohonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky