pátek 24. února 2017

Konvice guzzini

Sicher durch den Winter. Ten nejobyčejnější kuchyňský spotřebič může být neobyčejný. Rychlovarná konvice GUZZINI dělá čest svému jménu.


Nyní ji v INTERSPARu dostanete se slevou. Das italienische Label bietet sein gesamtes Sortiment im neu gestarteten Webshop an.

Dvoubarevná plastová rukojeť dává hrníčku zvláštní nádech. Discover the new collections and shop online. Guzzini, to je italská elegance v kuchyni.


Navíc je vybavená bezpečností aretací víka a automaticky se vypne, jakmile je víko během provozu otevřeno. Nechybí ani funkce udržení teploty a nastavení požadované teploty. Tento web používá soubory cookie potřebné pro fungování webových stránek a pro analyticé účely.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Podívejte se na aktuální letáky Albert případně na aktuální produkty z kategorie Elektronika a bílé zboží nebo vaření. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Varná konvice s píšťalkou smalt l TONČA - Orion. Kč Modelovací nůž na marcipán - Silikomart. Kč Silikonový trychtýř skládací - Ibili.


Kč Svíčky „bonbóny“ set – 5ks - Ibili. Kč Dárkový set na Mojito - Ibili. Od té doby společnost přinesla řadu inovačních projektů: nové plastové materiály s nekonečným potenciálem, kombinaci futuristického akrylátu s více klasickými materiály jako je porcelán, sklo, ocel, dřevo a další.


V sadě jsou základní příbory vždy po kusech. Příbory jsou stylové, z kvalitní nerezové oceli, s barevnou rukojetí ze SAN. Jídelní příbory Feeling jsou nenáročné na údržbu, na stole vypadají skutečně hezky. Průhledná ryska na boku konvice je navíc zárukou toho, že můžete vždy vařit jen tolik vody, kolik potřebujete, čímž šetříte energii, životní prostředí i své výdaje.


Nové zboží, pouze v rozbaleném obalu.

Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi požadovaného zboží. Tento kávovar udělá super espresso kávu během pár vteřin, není třeba ho nechat nahřívat.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do. Dlouhodobý úspěch, známost po celém světě, prodeje v zemích světa jsou zásluhou neustálého sledování trendů v nových materiálech a spolupráce s kvalitními designéry.


Konvice French Press představuje elegantní a praktický způsob pro přípravu kávy. Můžete tak rychle připravit kávu pro celou rodinu. Zároveň udrží nápoj horký nebo studený po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky