pátek 24. února 2017

Repelent predator maxx

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Schau Dir Angebote von ‪. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Od této doby se zaměřujeme na vývoj komplexního výrobního programu s nejvyšší kvalitou proti dotěrnému a nebezpečnému hmyzu.

Zaměřujeme se na všechny zákazníky kteří kladou vysoké požadavky na účinnost při pohybu v oblastech se zvýšeným hygienickým rizikem přenosu nákaz nebezpečným hmyzem. Aerosolový repelent určený do všech zeměpisných oblastí s vysokou koncentrací a účinností. Díky obsahu účinné látky DEET vás bezpečně ochrání proti komárům a klíšťatům všech druhů, ale i před dalším hmyzem. Hoch wirksames Insektenschutzmittel in der Familienpackung. Schreckt Mücken, Zecken und andere lästige Insekten für einen Zeitraum von mindestens 2-Stunden ab.


Insekticidní repelent pro dlouhodobou ochranu při velké fyzické zátěži v oblastech s vysokým výskytem nebezpečného a obtížného hmyzu. Odpuzuje komáry, klíšťata a další hmyz. Je opatřen bezpečnostní pojistkou proti náhodnému úniku.

Určen pro dlouhodobou ochranu kůže až h. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Repelent je nejlepší prevencí proti bodavému hmyzu a jím přenášeným nemocem. Obvykle působí proti klíšťatům, komárům, moskytům či jinému létajícímu hmyzu v závislosti na složení po dobu 2-hodin v závislosti na typu přípravku.


Při delším pobytu venku doporučujeme brát repelent sebou kvůli opakované aplikaci. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Značka Predator se řadí ke špičce moderních ochranných prostředků proti dotěrnému a nebezpečnému lezoucímu i létajícímu hmyzu, jako jsou například komáři, klíšťata, vši, moli nebo mouchy. Produkty Predator tak nabízejí účinnou ochranu i před případnou nákazou, kterou tento hmyz šíří. Všechny výrobky značky Predator jsou podrobeny náročnému testování a schvalování státními kontrolními orgány.


Spolehlivě ochrání v extrémních podmínkách cestovatele i lovce. Dokáže vytvořit ochranný štít pro pokožku i oděv. Použita kombinace nejúčinnějších látek, které nabízí současná věda.


Vďaka tomu tak zaisťuje vysokú mieru ochrany pred hmyzom a znižuje pravdepodobnosť prenosu nákazy. Je vhodný i do oblastí so zvýšeným nebezpečím nákazy vírusom ZIKA, žltej zimnice, horúčky Dengee, malárie, West Nile vírusu, tahyne, Lymskej boreliózy, kliešťovej encefalitídy apod. Nepoužívejte u dětí do let.


Tento repelent je určený pre dlhodobú ochranu pri veľkej fyzickej záťaži v oblastiach s vysokým výskytom nebezpečného a obtiažneho hmyzu.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Repelent Predator MAXX Plus sprej je účinný repelent proti komárům a klíšťatům. Tschechische Firma, tschechischer Eigentümer, ehrliche tschechische Rezeptur. Seit dieser Zeit richten wir uns auf die Entwicklung eines komple.


Díky tomu tak zajišťuje vysokou míru ochrany před hmyzem a snižuje pravděpodobnost přenosu nákazy. Je vhodný i do oblastí se zvýšeným nebezpečím nákazy viru ZIKA, žluté zimnice, horečky Dengee, malárie, West Nile viru, tahyně, Lymeské borelie, klíšťové encefalitidy apd. Again a few steps before our competitors Maximum power, maximum efficacy. A new, compact, pocket repellent against mosquitoes, ticks. Všetky informácie o produkte.


PREDATOR MAXX plus spray ml. Jednoznačně nejúčinnější repelent na Evropském trhu je repelent Predator maxx. Je to kombinace několika repelentních a insekticidních látek, které nejen.


Chraňte se před klíšťaty, komáry a dalším hmyzem účinným repelentem s extra vysokým obsahem účinných látek a dlouhou dobou účinnosti i při velké. Repelent predator maxx - nejsilnější a nejúčinnější z řady repelentů predator. Vysoce koncentrovaný spray v kapesním 80ml balení.


Působí až 8h na pokožce a až týden na oděvu. Vhodný pro děti již od 2let. Váš nepostradatelný štít proti hmyzu v přírodě, při práci i zábavě, procházkách lužními lesy se psem a všude tam kde hmyz nedá pokoj.


Zásada při výběru repelentu je, obsah účinných látek, která by měla být přímo úměrná fyzické zátěži a vlhkosti prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky