pátek 24. února 2017

Odháněč hlodavců

Akustický odháněč drobných hlodavců a škůdců bez regulace hlasitosti. Ukázka ultrazvukového odháněče hlodavců odH MAX. Odháněč hlodavců FormatOdMPřerušovaný tón a zdroj. Akustický plašič myší potkanů a kun FormatOdMs přerušovaným tónem je napájen síťovým zdrojem 230V do zásuvky nebo lze i sadou 6ks Rbaterií.


Chcete se zbavit nežádoucích hlodavců ,. Plašič na myši, odháněč na myši, plašič kun OdHsupermax s náhodně se měnícím zvukem Prodejní cena: 9Kč s DPH 7Kč bez DPH.

Zabraňuje rozkousávání kabeláže hlodavci jako jsou myši, kuny, potkany, krysy, lasičky, tchoři aj. Elektronické ultrazvukové odpuzovače myší a hlodavců Vám ochrání Váš byt, dům, chatu, chalupu nebo automobil před nezvanými hosty jako jsou myši, hlodavci, krysy a kuny. Nabízíme jen osvědčené elektronické ODPUZOVAČE-PLAŠIČE MYŠÍ, POTKANŮ, KRYS A KUN.


Všechny informace o produktu Format Odhaněč hlodavců OdM porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Format Odhaněč hlodavců OdM3. Odhaněč krtků a hryzců OdK-HAkustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Přestože hlasitost je stálá, jsou lidmi neslyšitelné, nebo pouze velmi slabě slyšitelné.


Odhání polní myši, krtky, hryzce a hraboše. Je dodáván včetně napájecího.

Tento kunoplaš je neslyšitelný a určený pro instalaci do osobních vozidel - auta s palubním napětím baterie 12V DC. Přístroj vydává přelaďované, nepravidelně dlouhé ultrazvukové vlny s nepravidelně dlouhými přestávkami. Plašič kun, odháněč myší z automobilů Velmi praktické zařízení plašič na kuny ochraňující Váš automobil.


Dodáváme unikátní pulzní ultrazvukové odpuzovače - plašiče kun, lasiček a hlodavců pro automobily, hospodářské objekty, půdy i pro venkovní použití. OdHtichý - ultrazvukový odháněč drobných hlodavců a škůdců odhání: myši, kuny, potkany, krysy, lasičky, tchoře aj. OdHtichý ultrazvukový odháněč vydává přelaďované, nepravidelně dlouhé ultrazvukové vlny s nepravidelně dlouhými přestávkami. Výkonový ultrazvukový odháněč drobných hlodavců a škůdců. Odhání: myši, kuny, potkany, krysy, lasičky, tchoře aj.


Odháněč myší, kun OdHFormat hlodavce a další škůdce Tichý a nenávykový odháněč Format OdHdrobných hlodavců, proti myším, kunám, potkanům, krysám, lasičkám, tchořům a dalším škůdcům na baterie R(malé monočlánky typu C) nebo do sítě s adaptérém do zásuvky 230V, který je součástí odpuzovače. Vysoce výkonný ultrazvukový odpuzovač - odháněč drobných hlodavců , myší, kun, potkanů, krys, lasiček, tchořů a dalších škůdců. Zvukový elektronický odháněč určený pro instalaci do osobních vozidel.


Hlasitost je možno měnit regulačním prvkem. Vydává trvalý slyšitelný tón. Délka tónu cca 1s, délka. Síťový napáječ je již součástí dodávky - není nutno kupovat! Format Plašič a odháněč na myši plašič myší plašič kun OdHmax.


Ultrazvukový elektronický odháněč určený pro instalaci do osobních vozidel.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Odpuzovače kun a hlodavců skladem. Plašiče kun a hlodavců , při problémech s ptactvem najdete řešení v kategorii Plašiče ptáků atd. Speciální kategorií pro ty, kteří mají problémy s kunami nebo hlodavci v autě, či jiném dopravním prostředku, je kategorie Plašiče do auta. Sada Deramax-Profi-Trio obsahuje 3ks ultrazvukových odpuzovačů kun a hlodavců Deramax-Profi, 3ks prodlužovacích kablíků o délce metrů a napájecí.


S využitím plašičů hlodavců se musíte starat pouze o výměnu baterií. I tato starost odpadá v případě, že plašič myší připojíte do elektrické sítě pomocí adaptéru. Myši zmizí samy a efektivně. Tento přístroj je vhodný pouze do krytých budov s nízkou vlhkostí, jako jsou kanceláře, garáže, různé spižírny, chaty, sklepy, drůbežárny, kravíny a podobně.


Výkonný ultrazvukový odháněč drobných hlodavců a škůdců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky