středa 22. února 2017

Sleva aqualand moravia

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Nejmodernější aquapark leží v Pasohlávkách na jižní Moravě, nabízí zábavu pro celou rodinu.

Přístup dětí na jednotlivé atrakce může být omezen jejich výškou. Opravdu velky vyber toboganu. Bary primo u bazenu a zazracna voda. Zabava pro kazdeho at je jakekoliv vekove kategorie-“ — Inuska, Před dny. Moderní aqua park s bazény a desítkami atrakcí, včetně wellness a saunového centra za pakatel.


Aqualand Moravia Pasohlávky, Pasohlávky č. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma aqualand moravia. Ušetříte tak čas i peníze. V košíku nemáte žádnou položku.

Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Nabízíme slevy z celé republiky. Slevový zpravodaj vám pravidelně přináší aktuální slevy z vašeho města.


Pro naše ubytované hosty sleva 1Kč. K tomu kryokomora, římské lázně a restaurace pro 4hostů. Užijte si vodní radovánky v krásné krajině Pálavských vrchů v Pasohlávkách, jen minut od Brna. Seřadit podle Právě nemáme žádné aktuální slevy v této kategorii. Prohlédněte si jiné zajímavé nabídky.


Sleva byla přidána mezi oblíbené. Přejít do sekce Oblíbené. Jedná se o první hudební festival v aquaparku v ČR. Užijete si vodu v té nejzábavnější podobě i suprové wellness hýčkání.


To vše jen minut jízdy jižně od Brna směrem na Vídeň. Za poplatek je možné zapůjčení županu (1Kč) či prostěradla (Kč). Při zrušení rezervace na zakoupenou p. Akční nabídka od Slevomat. Vstupenku lze využít v jakýkoli.


Zažijte nekonečnou letní jízdu v největším aquaparku v ČR se slevou na celodenní dospělou vstupenku včetně jednorázového vstupu do Forum Romanum.

Užijte si skvělý den v největším aquaparku v České republice, kde na vás čeká spousta zábavy. Tobogány, vlnobití, plážový volejbal, saunový svět. Registrace správce obchodu Registrujte se jako správce tohoto obchodu a získejte možnost úpravy a přímého přidávání nabídek. Aktuální nabídka od Slevomat. AQUALAND Moravia, Jižní Morava - Pasohlávky (mapa) Platnost kupónu je od 15.


Je nejnovější, nejmodernější, nejzábavnější i nejlepší v ČR!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky