úterý 21. února 2017

Sekery gransfors

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Sicher durch den Winter. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.


Alles, was produziert wir erfordert Ressourcen und alle Ressourcen zehren mehr oder weniger an unserer Umwelt und an Menschen. Gränsfors Bruk produziert und entwickelt seit mehr als 1Jahren Äxte. Jede Axt ist individuell auf eine bestimmte Funktion zugeschnitten und wir legen unseren.


Das Unternehmen in Nordschweden produziert seit über 1Jahren handgeschmiedete Äxte. Everything that is produced requires resources and all these resources have some impact on our environment and on people. Every axe is specifically designed to meet a particular function, with a tireless. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Jedná sa o precíznu prácu, ktorá. Sekery značky Gränsfors. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože, brusné.


Nyní může být sekera opatřena topůrkem. Pomocí nože je topůrko přiloženo na ucho sekery , přitom se musí dávat na správný úhel nasazení. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo.


Geometria Štiepacie sekery sa od univerzálnych líšia geometriou ostria. Navrhnuté je tak, aby sa v pni nezasekávalo a vytváralo čo najvyšší tlak na. GRÄNSFORS BRUK Štípací sekera - Díky ostrému ostří a dutému listu proniká sekera lehce do dřeva a dobře štípe. S touto sekerou se dá nejen dobře.


Skvěle se hodí na kácení a odsekávání větví. Pro její okrouhlý tvar je vhodná pro práci s čerstvým, smolnatým dřevem, jako je smrk a borovice. Exkluzívna vysokokvalitná sekera od švédskeho výrobcu Gränsfors, Hlava sekery je ukutá ručne zo švédskej ocele, malá a šikovná, že ju môžte nosiť.


See more ideas about Cuchillos, Equipo de acampada and Proyectos. Nástroje jsou vyráběný ručně a nesou tak. Díky tenkému ostří a konkávnímu tvaru hlavy proniká sekera lehce do dřeva a dobře štípe. Je optimální pro štípání velkých kusů dřeva.


Ahoj, našel jsem tuhle sekeru. Lovecká sekera Gränsfors. Speciální sekera pro lovce. Môj nákupný poradca Heureka. Ponúkame vám vysokokvalitné lesnícke sekery značiek Husqvarna a Ochsenkopf, ktoré predstavujú dokonalosť a bezpečnosť v lesníctve.


Jetzt neu oder gebraucht kaufen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky