středa 22. února 2017

Plašič komárů

Jak to vlastně má fungovat: plašič komárů vytváří zvuk vysokého kmitočtu, odpuzující komáří samičky. Výška tónu zvuku musí odpovídat výšce. Komáří samičky se totiž v období, kdy jsou oplodněné, vyhýbají komářím samečkům. Ultrazvukový odpuzovač komárů - přenosný.


Především je určen pro venkovní aktivity.

Pořiďte si odpuzovač hmyzu, účinný přípravek, který vás zbaví dotěrných komárů , mušek nebo mravenců. Vsaďte na kvalitní odpuzovače, Raid proti komárům nebo přípravky OFF! Plašič Deramax-Profi má velmi úsporný provoz a měsíční náklady na provoz vyjádřené v korunách činí asi Kč, což je cena elektřiny pro napájení plašiče. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Sicher durch den Winter. Na těchto stránkách není. U nás máme letos od otravných komárů pokoj, to ale nic nemění na zajímavém způsobu jihokorejského operátora SK Telecom, který svým.


Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ.

Zbavte se otravných komárů při pobytu v přírodě, rybaření nebo grilování na zahradě. Zajistěte si klidnou noc bez štípnutí při přespávání ve stanu, karavanu a podobně. Plašič komárů na baterie funguje jako elektrický repelent.


Představujeme elektrický odpuzovač komárů , který díky elektrickému poli, jež vytváří, účinně přítomnost tohoto. Odpuzovač komárů do zásuvky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Bateriový plašič Deramax-Klasik má nižší výkon, než Deramax-Profi, takže jej doporučujeme pouze tam, kde není k dispozici elektrická přípojka. Ardes AR6S16A je profi ekologický lapač hmyzu a komárů s elektrickou mřížkou × W, vhodné do prostoru do m2. Jedná se o nejúčinnější přístroj. NEJVÝKONNĚJŠÍ PLAŠIČ proti potkanům, krysám, myším, netopýrům a také proti lezoucímu hmyzu vhodný především do velkých místností, hal, chlévů, stájí, skladů, účinný na 320m2.


Vysoká odolnost - kovový obal. Signály s frekvencí jsou neslyšitelné pro člověka, psy a kočky. Je ideální k malým dětem, protože neobsahuje žádnou chemii.


Má velmi nízkou spotřebu. Samorozsvěcující se noční lampička do zásuvky 220V s odpuzovačem komárů a jiného bodavého hmyzu.

Lampička rozpozná setmění a šero a automaticky se rozsvítí. Elektrický lapač hmyzu Atrium najde uplatnění v provozech, kde je nežádoucí výskyt dotěrného hmyzu. Lze využít pro velké komerční i obytné prostory. Prodám - Elektrický plašič komárů , lokalita Nýrsko. Tento velmi jednoduchý odpuzovač komárů pracuje na principu vydávání vysoké frekvence, kterou komáři a další bodavý hmyz nesnášejí.


Dokonce jsem si stránku s konstrukcí vytrhnul a schoval pečlivě tak, že jsem ji už nikdy nenašel. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Venkovní ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček, netopýrů a ptáků. Hlodavci a hmyz (včetně komárů ) jsou alergičtí na vysoké kmitočty. Elektronický, ultrazvukový odpuzovač hmyzu a hlodavců s adaptérem do zásuvky 2- 240V.


Plašomyš, odpuzuje krtky, myši, kuny, potkany a jiné škůdce. Plašič vydává sice určitý zvuk, jde však o vysoké tóny na hranici slyšitelnosti pro člověka. To, že nejde slyšet by mělo znamenat, že když jsem to pustil před deseti různými dospělými různých věkových kategorií, většina by plašič komárů neměla ani postřehnout.


Deset z deseti slyšelo hodně hlučný a nepříjemný hluk, který ovšem není slučitelný se spánkem. Takže ano, funguje, jen je potřeba jej mít tam, kde nebude nikoho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky