středa 22. února 2017

Pujcovna krovinorez

Chcete-li být informováni o akcích a novinkách v naší půjčovně, zadejte svůj e-mail do tohoto formuláře. Popis: Motorový křovinořez, například SOLO 134. Technické parametry výrobku. Pro okres Blansko, destinace Blansko, Boskovice, Sloup máme připraveno k zapůjčení nářadí, lešení, stavební stroje a stavební mechanizaci včetně střešních boxů, nosičů a koloběžek.


Veškeré sazby pronájmu jsou za kalendářní den. Za vypůjčené zboží je účtována záloha, jejíž výši stanoví pronajímatel.

Půjčíme lešení i žebřík, kompresor, čerpadlo, topení. Odeslat rezervační žádost. Odešlete Vaši rezervační žádost online.


Zaměstnanec OBI prodejny, Vás bude kontaktovat, aby s Vámi probral všechny detaily. Křovinořezy vysekají z divoké džungle rajskou zahradu. Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu.


Výrobca Objem motora Priemer s. Svářečky na elektrický obvo CO a svářečky na plastové trubky, opalovací pistole.

Komfortně vybavený křovinořez s dlouhou životností, robustní konstrukcí, opatřený systémem snadného startu ErgoStart a. Kombinovaný kryt pracovního nástroje pro strunovou hlavu nebo travní kotouč, ochranný kryt na spodní části motoru a zesílený kryt zapalovací svíčky. Benzinový křovinořez se strunou i kovovým kotoučem slouží k sečení vysoké trávy a křovin. Stoj se vleze do bězného auta. Některé speciální nářadí a stroje potřebujete jen občas.


Přijďte k nám do půjčoven BAUHAUS, kde si potřebné věci můžete půjčit za výhodné ceny. Spojení výkonu a uživatelského komfortu předurčuje tento model pro práci na větších plochách. Položky jsou povinné Rezervace stroje prostřednictvím poptávkového formuláře je platná až po potvrzení termínu zápůjčky pracovníkem MITOP HB.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tvorba webu: Tyto stránky používají cookies pro zlepšení poskytování služeb a pro funkčnost webu.


Ať už vás čekají vysoká tráva, plevel, keříky nebo větvičky, křovinořezy od společnosti Husqvarna splní očekávání, která jste do nich vložili. Patentovaný pohon převodovky Vám umožní zvládnout oboje. Pronajímáme objekt bývalé textilní továrny Tiba ve Smidarech. K pronájmu jsou veškeré typy prostor - skladové, výrobní, kanceláře, ubytovací i parkovací.


Zapůjčení stroje můžete sjednat telefonicky na č. Půjčovna zahradní a lesní techniky.

Vyzvednutí stroje a vrácení stroje na. Vítáme vás, pro všechny z Bílovce a okolí jsme připravili půjčovnu profesionálního nářadí a stavební techniky. Najdete u nás značky jako Hilti. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Profesionální křovinořez s vysokým výkonem stejně jako se senzační ergonomií a ovladatelností. Optimalizovaná délka hřídele a úhlový. Lehký a vysoce výkonný AKU křovinořez.


Tichý cho vynikající ergonomie a vyváženost. Vyžínací hlava umožňuje rotaci oběma směry. KŘOVINOŘEZ – STRUNOVÁ MOTOROVÁ KOSA. Prosím o radu, mám pozemek cca 9m, částečně ve svahu (do 20°). Pozemek je dlouhodobě neudržovaný, v horách, mezi lesy.


Všechna práva vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky