úterý 21. února 2017

Domovní čísla na fasádu

Chcete originální domovní číslo na fasádu nebo na plot? Vyrobíme vám smaltovanou tabulku s číslem domu v různých rozměrech a barevných kombinacích. Poštovní schránky Kortan - let na trhu. Kromě prodeje jednotlivých poštovních schránek se také zabýváme výrobou a prodejem kompletních sestav.


Vyberte to pravé domovní číslo, které bude celkově ladit sVaším domem.

DOMOVNÍ ČÍSLA A PIKTOGRAMY na dům, fasádu či dveře. Nízké ceny, rychlé dodání. Domovní čísla na fasádu. Popisné čísla na dům Každý dům je dobré viditelně označit číslem pro lepší orientaci. Vyhnete se tak často složitému vysvětlování, který je Váš dům či vcho jak se k němu dostat atd.


Vašeho drahocenného času. Originální domovní čísla na fasádu dodají Vaší chalupě či domu autentický vzhled. U nás si můžete vybrat domovní čísla v různých provedeních.

Ostatně, konkrétní číslo domu si vybrat nemůžete. Co však můžete je vybrat si, v jakém designu bude právě vaše číslice na domě. Nabízíme 3D plastická domovní čísla na fasádu domu.


Výběr číslic ze standardní nabídky nebo možnost zakázkové výroby číslic dle přání zákazníka. Pro dlouhodobou korozní odolnost je číslo galvanicky zinkováno a následně ošetřeno kovářskou černou barvou. EPS 1a jsou potaženy finální fasádní stěrkovou hmotou na bázi akrylátu, která zajišťuje ochranu před povětrnostními vlivy. K tomuto účelu je možné sehnat nebo si snadno vyrobit šablonu, podle které se následně domovní čísla na fasádu obkreslí a namalují. Ještě snazší variantou jsou pak domovní čísla samolepící z kvalitních samolepek, co jsou schopny udržet se na hladké i hrubší omítce.


Můžete si je pověsit na zeď nebo pro ně najít využití při. Každé číslo má na vrchní straně dírku na šroubek. Stačí si trochu rozměřit místo,kde to bude viset,potom se koupí hmoždinky,stačí 6tky,dlouhé. D hliníkový domový znak – písmeno (b). Někteří majitelé domů řeší nutnost opatřit své obydlí popisným nebo orientačním číslem tak, že si ho jednoduše namalují na fasádu.


Potřebujete označit svou nemovitost? A chcete se odlišovat od ostatních? Pak právě Vám nabízíme velmi pevná a odolná domovní čísla z kamene.


Nábytkové kování, úchytky, věšáky, háčky pro každého - velkoobchodní a maloobchodní prodej.

Solární domovní číslo je dobíjeno slunečním zářením, takže navíc s ním i ušetříte. Ke každému číslu obdržíte arch s čísly, abyste si mohli vytvořit takovou číslici, kterou potřebujete. Tedy ne jen venkovní nástěnná svítidla či zahradní lampy, ale také domovní čísla jsme připravili právě pro vás. Na výrobu těchto číslic je použita španělská černá břidlice, jejíž struktura povrchu se může nepatrně lišit kus od kusu, n eboť tento materiál má přirozenou tendenci loupat se po vrstvách. Okrem ručne maľovaných umývadiel a obkladov si môžete u nás zakúpiť aj množstvo keramických doplnkov, ktorými oživíte svoj interiér alebo potešíte.


Lepidlo pro připevnění tabulek na fasádu - velké. Kartuš 2ml Kvalitní lepidlo pro připevnění tabulek. Dokonale přilepí předměty k podkladu, bez. Pro cenovou nabídku výroby smaltovaných cedulí zpracováváme vždy individuální kalkulace.


Stanovení ceny není možné bez náhledu na poptávaný motiv. Nevhodné šrouby mohou poškodit jak tabulku, tak fasádu (stékající rez u korodujících šroubů). Vyrobena jsou z topolové překližky. Smalt Zlín domovní čísla.


Naše smaltovna se nachází v Želechovicích u Zlína v historicky zajimavém objektu bývalé papírny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky