úterý 21. února 2017

Zavlažovací systém svépomocí

Postavte si profesionální zavlažovací systém a ušetřete tak prostředky za čas a logistické náklady odborné firmy. Instalaci závlahového systému zvládne každý trochu zručný kutil. Návod pro instalaci automatického zavlažovacího systému. Loxone, kterou řídím také ostatní technologie ve svém domě – topení, světla, větrání, alarm, atd.


Firma Kärcher přináší déšť na vaši zahradu: Rozmanitý sortiment zavlažování Kärcher rozbuší srdce nejednoho zahradníka.

Vzájemně sladěná čerpadla a produkty zavlažování jsou vyrobené s ohledem na odpovědné zacházení s přírodními zdroji. Chcete významně ušetřit a nebojíte se instalace svépomocí ? Pošlete nám zadání, spočítáme a navrhneme zavlažovací systém tak, abyste nemuseli hledat správné řešení metodou pokus-chyba-oprava-další chyba. Podzemní zavlažovací systémy přinášejí celou řadu výhod. Tou hlavní je bezesporu možnost automaticky zalévat zahradu, i když právě nejste doma.


V nejnižším bodě každé větve se proto musí nainstalovat drenážní ventil, který je nutné zajistit drenáží s vhodnou kapacitou pro vsakování odtékající vody. Cena závlahy se stanovuje individuálně, záleží především na množství použitého materiálu, členitosti zavlažované plochy a náročnosti realizace. Pokud máte zájem, rádi vám zdarma zpracujeme cenovou nabídku.

Zadejte své jméno a e-mail. Nová videa, fotografie, vstupenky zdarma na výstavy a veletrhy a nejrůznější stavební tipy získate vždy dříve než ostatní. Po otevření přívodu vody elektromagnetickými ventily se postřikovače vysunou nad terén a po skončení závlahy se opět zasunou do podzemních pouzder. Zdravím, dělal jste si někdo zavlažovací systém ? My máme hodně suchou zahradu a když v létě každý den hodiny nezalévám, tak to všechno chcípe. Chytré zavlažovací řešení značky Gardena dodává jednotlivým rostlinám zprávě množství vody - ani málo, ani moc.


Tento způsob zavlažování nejen šetří vodu, ale také přispívá k optimálnímu růstu rostlin. Schéma kapání zavlažovací systém v umístění ve skleníku. Zásobník je umístěn na vyvýšeném pódiu, vytvořit potřebný tlak na přívodu vody pomocí potrubního systému Systém kapkové závlahy, shromážděné ve skleníku přiobvo. Pokud vám to přijde jako zbytečná investice, pak si můžete vyrobit vlastní zavlažovací systém.


Stačí vám k tomu lněný knot a kýbl či větší barel na vodu. Ten umístěte výše, než bude místo s květinami. Jeden konec knotu dejte do zeminy ke květině, druhý do vody. Od hadicových spojek, přes hadice samotné, navijáky a vozíky na hadice, zavlažovací trysky a pistole po kropící systémy a programovatelné jednotky, se kterými snadno obsloužíte i menší travnaté plochy.


Automatický závlahový systém si udělat sám není věda. Mohou být uloženy na povrchu půdy, zavěšené nad povrchem, nebo zakopané ke kořenovému systému rostlin.

Zavlažovací hadice jsou ohebné a přitom dostatečně pevné. Výrobce deklaruje záruku na závlahu let. V případě, že někam voda nedosáhne, upravte nastavení postřikovačů.


Ceník i Návod Vám zašleme elektronicky. Na trhu je dnes celá řada moderních stavebnicových soustav, díky kterým zvládnete instalaci zavlažovacího systému svépomocí. V tomto okamžiku už se o zavlažovací systém nemusíte vůbec starat. Vivanto si všechno samo změří a zálivku přizpůsobí aktuálním potřebám, i když budete zrovna na dovolené. Půdní senzor se dá využít i pro úpravu délky prováděné závlahy,“ doplňuje Čmiel.


Uvažuji o realizaci závlahy trávníku svépomocí. Nic super složitého a automatického. Má představa je, abych nemusel běhat po zahradě s rozprašovačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky