pátek 29. května 2015

Slunečnice černá

Vhodné jako doplněk stravy, nebo do míchanic především pro hlodavce a exotické ptactvo. Slunečnicová semínka jsou jedním z nejlepších. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Díky velikosti lze jednoduše nasypat do venkovních krmítek.

Díky slunečnici můžete 2x - 3x do týdne oživit slepičí stravu. Nebo ji použít jako zdravý pamlsek při vstupu do výběhu, díky kterému se vašim holkám neskonale zavděčíte. Obsahuje velké množství tuku. Výrobek je určen pro chovatelské účely.


Nelze zaslat po celé ČR dopravcem GEIS z důvodu velkého objemu. Pro poslání po celé ČR dopravcem GEIS volte slunečnice černá 30kg. Krmivo a vitamíny pro ptáky) Hodnocení produktu: (recenzí) Černá slunečnice - doplňkové krmivo.


Celý rod obsahuje přibližně až druhů, dva z nich, slunečnice roční a slunečnice topinambur, se pěstují po celém světě.

Jedná se o vysoký zdroj pohotové energie, která nezpůsobuje vzrušivost koní, což je velmi vhodné pro sportovní koně. Kromě energie z nenasycených tuků je slunečnice bohatá na bílkovinu, ale také vlákninu, minerály a vitaminy Zn, Fe, Cu, K, vitamin E. Kontakt KRMIVA Přerov s. Při překrmování tučnou stravou se drůbež příliš zatučňuje a snižuje se její výše snášky. Nabízíme Vám velmi oblíbenou slunečnici černou v různých hmotnostech nejen. Vhodná jako zimní krmivo pro přezimující ptactvo a pro okrasné ptactvo.


Velice oblíbené a výživné krmivo, kterým uděláte přezimujícím ptáčkům radost a potřebné zásoby pro zimu. Dnes by se ale jistě divily, kdyby viděly, jaké kultivary se. Ze slunečnice jsou odstraněná větší části nečistit jako květenství a větviček. Pro krmení v zimně je vhodnější slunečnice žíhaná nebo směsi určené pro krmení venkovního ptactva. Drobnější semena slunečnice , propad po čištění osiva s menším obsahem stonků a mastného odrolu.


Zajistěte dostatek pitné vody a zkrmujte dle potřeby ptáků. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Odběrní místo obec Sadová, mohu poslat po celé ČR kurýrem. Klávesnice Stylová černá.


Doplňkové krmivo pro exoty. Ocení je předevscaron;ím volně žijící ptactvo v zimním období.

Poslouží jako doplňkové krmivo pro drobné exotické ptáky, papouscaron;ky a drobné savce. Nepostradatelné, olejnaté a energetické krmivo pro venkovní a okrasné ptactvo, jako jsou např. Zkrmováním doporučenné denní dávky 3g dostane Váš kůň cca 1mg Vit.


Já mám spíš problém s tím že když program spustím tak se mi různě přehazují záložky tak že na ně nejde ani kliknout a když se mi to nějak podaří tak okno s černá a nejde s tím už vubec nic dělat. Internetový obchod eMazel. Naše společnost působí na internetovém trhu již více než let.


Nyní jsme si dali za cíl uspokojit rozmanité potřeby. Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech. Svědčí o tom desetitisíce spokojených. Krmný návod: podávejte denně přiměřené množství.


Apetit slunečnice černá - slunečnicová semínka k přímému zkrmování nebo jako přídavek do krmiva. Semínka pro koně jako dlouhodobé zdravé příkrmy jako je len, tři druhy sezamu, česká dyne, tykev, konopi ci slunecnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky