středa 27. května 2015

Prodám květináče

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů Různé květináče. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lze zaslat poštou, mrkněte i na další inzeráty, více rostlin za jedno poštovné.


Cena za 1ks 3-Kč (minimální odběr 10ks).

Bazarové květináče mohou být použité, ale funkční nebo nové, které vykazují výrobní vadu (poškrábání laku atd.). Poškození je popsáno u každého. Auto - Prodam kvetinac bazar zdarma.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízím nové zahradní květináče vyrobené ze smrkového dřeva.


Jsou obroušené,ale bez dalších ošetření (bez nátěru). Rozměry si můžete zvolit různé.

Květináče koupit o objednat u OBI. Na třech místech u země trochu odloupnutá dýha, jinak ve výborném stavu, viz foto. Vyzvednutí s Brně, vlastní odvoz. Prodám křídla starožitných dveří, bez zárubní. Možný prodej i jednotliv.


Vhodné k restaurování, původní nátěr. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze nalepit na balík a odnést na poštu. Každá terasa a zahrada potřebuje květiny a proto je nezbytné pořídit si i květináče.


U nás v JYSKu nabízíme různé druhy, od proutěných květináčů přes závěsné květináče a venkovní květináče z umělého kamene po stojany na květiny. Download ŠENOVSKÉ NOVINY ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMEČKU VE VELKÉM ŠENOVĚ. Jaké jméno lze dítěti v ČR zvolit? Původ a význam jména, domácké podoby, doplňte i ty Vaše!


Pozadí- polystiren, lepidlo, základní natěr. Vydrží „svěží dlouhé roky. Jestliže nemůžete mít živou rostlinu a přesto si chcete užít krásy přírody, toto je řešení právě pro vás.


Obchod prodávám z osobních důvodů (stěhování). Blesk je váš zpravodajský portál, který vám přináší nejen vše o celebritách, ale také události, zprávy ze sportu, rady nebo předpověď počasí. Zdarma přidám vnitřní květináče k osázení.

Neaktivní - expirovaný inzerát Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. SUKULENTY, MYRMECODIUM, BEGONIE, STREPTOCARPUS, ROSTLINY DO TERÁRIA, substráty na orchideje, hnojiva na orchideje a květináče na orchideje. U zboží skladem vyřizujeme objednávku do hodin od obdržení. Veškeré orchideje, kaktusy, sukulenty i substráty jsou kvalitně zabaleny, aby se zamezilo jejich poškození.


Ozeleníme interiér Vaší firmy i bytu, zajistíme i vzrostlé rostliny. Venkovní květináče Vytvořte si zahradu na balkoně či terase. Laminátové podlahy Skandor 8. Samozavlažovací květináče Závěsný obal Lechuza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky