středa 27. května 2015

Postřik na klíšťata

Podívejte se na video v úvodu článku, kde vám poradíme, jak postřik aplikovat. Podobné rady, jako je tato, najdete vždy v neděli v 11:na Primě v pořadu Receptář prima nápadů. Anebo zdarma v archivu na Prima play.


Premium Loading. Skip trial month free. Jak na klíšťata Receptář prima nápadů.

Postřik například přípravkem K-othrine provádějte čtyřikrát ročně. Klíšťata mají totiž dvojí vrchol výskytu. Jeden na jaře a druhý na podzim.


Teploty kolem dvacítky, žádné extrémy (teplo, vlhko), to je ideální čas. V těchto chvílích je tak vhodné postříkat zahradu a po týdnu až čtrnácti dnech postřik opakovat. Postřik určený k plošnému hubení klíšťat a komárů v zahradách. Bylinky proti klíšťatům, co odpuzuje klíšťata , pelyněk proti klíšťatům 16. Slyšela jsem, že vývar z pelyňku se používá jako postřik proti klíšťatům.


Postřik – duben, květen, červen, červenec, srpen, září.

Dávka ml připravené aplikační kapaliny na 1mplochy. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Víte dobře, že klíšťata se vyskytují téměř všude. Objevili jsme pro vás tento recept, který vás jich zbaví. Jedná se o starý starý recept od jednoho hajného a funguje na 1. Ochrání vás nejen před klíšťaty, ale rovněž před komáry a ovády.


Už od časného jara evidujeme klíšťata pozitivní na boreliózu,“ dodává. Repelent je jistota Než se rozhodnete začít vařit domácí postřik , rozhodně se vydejte i do drogerie. Pinzeta na klíšťata VV58. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Dostupnost: Skladem u dodavatele.


Ahoj, tentokrát jdu přespat k jednomu krásnému lomu. Během videa ukážu pár zajímavých věcí a odpovím na nejčastější dotazy. Pokud se vám líbí moje videa, dej. Kontaktní insekticidní přípravek na klíšťata a bodavý hmyz je ve formě koncentrátu a funguje jednoduše. Rozředíme požadované množství přípravku do postřikovače, posečeme trávník a na posekaný pozemek uděláme plošný postřik - na stromy, keře a trávníky , u klíšťat se zvlášť zaměříme na zastíněné plochy trávníku a zahrady.


Očkování proti klíšťové encefalitidě – cena, přípravky, příspěvky… Kdy se můžete očkovat: Celor. Antiparazitní postřik proti blechám a klíšťatům Bio kill. Tento přípravek je určen k hubení vnějších.

Poznámka: Hubí a odpuzuje klíšťata při plošných aplikacích (pod stromy a keři zastíněných trávníky, nebo na jiných plochách) v zahrádkářských koloniích, chatových osadách, okolo domů, na sportovištích, dětských hřištích, apod. Blechy a klíšťata jsou noční můrou snad každého milovníka kočiček. A pokud má vaše chlupatá parťačka přístup ven, dříve nebo později vám je domů přinese ať chcete nebo ne.


Ani kočičkám striktně žijícím uvnitř se ale blechy nevyhýbají. Nejen podle ústavu je třeba na klíšťata dávat obzvlášť velký pozor. Hlavně kvůli nemocím, které přenášejí. Ze statistik laboratoře Protean vyplývá, že infikované je zhruba každé čtvrté klíště.


Nejčastěji přenáší lymskou boreliózu, babezii a klíšťovou encefalitidu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky