úterý 26. května 2015

Rašelinový substrát

Ide o substrát založený na rašeline používanom ako náhrada pôdy pre mnohé rastlinné druhy. Niektoré rastliny zúfalo potrebujú rašelinový substrát. Napríklad orchidey: pri vytváraní substrátu je potrebné pamätať na to, že musí byť dostatočne vlhká a priedušná. Nejste přihlášen(a) články.


Vhodný pro použití v automatických hrnkovacích strojích.

Rostliny borůvek potřebují pro svůj růst a vývoj kyselou půdu která v sobě dokáže i při tropickém počasí zadržet dostatek vláhy, tento substrát vše toto nabízí. Obsahuje vysoké množství podpůrných látek. Agro Pěstební substrát rašelinový RS I l. Později sice rostliny ostatní doženou, ale může se stát, že určité kultivary tuto hladinu nepřežijí. Katalogové číslo produktu.


Svým složením dodá rostlině všechny potřebné a účinné látky. Rašelinový kvetináč 6cm. Predajná cena € Zľava.

Zahradnický rašelinový substrát. Nabízíme zahradníkům, školkařům, květinářům a ostatním pěstitelům rašelinové substráty. Univerzální substrát se širokou možností použití pro pěstování květin, zeleniny, dřevin a vylepšení půdy na záhonech. Substrát bylinková záhradka 10l.


Profesionálny rašelinový substrát s perlitom, bez prachových častí, bez burín a patogénov. Hotový substrát na presný účel kúpime v záhradnom centre. Doma pripraveným substrátom na množenie ušetríme len zopár centov. Najčastejšie slúži na predpestovanie priesad zeleniny, kvetov a zakoreňovanie odrezkov úžitkových drevín, napr. Kč Tip Plagron Growmix s perlitem 25l.


Skladem Plagron Growmix 25l je vysoce. Pro rostliny s nižšími až. Základní a nejpoužívanější substrát pro pěstování zakořeněných rostlin vyžadujících.


V rašelinovom podklade môže byť. Květník rašelinový 6ks 8x8cm. Pěstováním rostlin v rašelinových kelímcích se usnadňuje práce s odstraněním plevelů a škůdců.


S tímto substrátem se snadněji a čistěji manipuluje, často však neobsahuje žádné živiny, je proto potřeba pravidelné hnojení.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hojně se používají jako přírodní rostlinné stimulátory růstu a na podporu regenerace rostlin. Popis: CANNA Terra Seed mix je rašelinový substrát speciálně vytvořen pro výsev a zakořenění řízků.


Složení substrátu vytváří homogenní stálou strukturu, která je schopna udržet více vody, což vede k lepšímu vyklíčení semen. Spíše než mokro vyžadují takové druhy jen vlhko a. AGRO substrát pro palmy l. Přirozený menší výskyt plísní působí částečně antibioticky – neškodné plísně brání rozvoji agresivním chorobám. Ve sterilním prostředí se někdy parazitické plísně „rozjedou“ s nebývalou rychlostí. V naší nabídce najdete také univerzální zahradnický substrát , zahradní rašelinu, mulčovací kůru, substrát pro muškáty i pro pokojové rostliny. Nejlepší mulč a zemina pro Vaši zahradu!


Rodinný podnik Heroldův dvůr Vám nabízí kvalitní materiály pro Vaši zahradu. Specializujeme se na mulče, substráty a zeminy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky