pátek 22. května 2015

Tykev velkoplodá

Glosbe-Wörterbuch Tschechisch-Deutsch, Online-Wörterbuch, kostenlos. Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Tykev velkoplodá plazivá - jedná se o rostlinu se tmavě oranžovými plody, s velmi chutnou nasládlou dužinou.


Tato tykev vytváří dlouhé poléhavé. Stáhněte si úžasné obrázky zdarma s motivem Tykev Velkoplodá.

Svůj název získala podle plodů, které váží až několik desítek kilogramů. Do Evropy se dostala v 16. Výsev: S předpěstováním semen můžeme začít v březnu nebo dubnu. Doba klíčení je přibližně - dní. Rostliny přesazujeme v době, kdy již.


Tento druh pochází pravděpodobně z Peru. Dýně Hokkaido - tykev velkoplodá plazivá - semena tykve g, ks Plazivá odrůda tykve s jasně oranžovými plody o průměru 20–cm. Dýně Hokkaido (též Uchiki Kuri) se vyznačuje vysokým podílem dužniny k semeníku a velkým množstvím beta karotenu.

Tykev Goliáš se vyznačuje velkým výnosem plodů. Má dlouhé stonky a velké listy. Děkujeme za vložení vaší e-mailové adresy. Právě jsme na ni odeslali slevový kó který můžete uplatnit při nákupu v tomto e-shopu. Dýně ( tykev velkoplodá ) Tykev velkoplodá, nebo také dýně velkoplodá (Cucurbita maxima) je jednoletá popínavá zelenina z čeledi tykvovitých.


Jedná se o dýni se žlutou dužninou. Zaléváme většími dávkami vody. Plody dorůstají váhy až kg. Odrůda vhodná ke konzervování. Cucurbita maxima „Hokaido“ Letnička Sazenice zakořeněná v nádobě z letošního výsevu Popis: Plazivá dýně s oranžovými plody kulovitého tvaru o. Cucurbita maxima - tykev velkoplodá Velikost vhodná pro domácí kuchyni, jemně ořechová chuť a tenká slupka: to jsou hlavní přednosti této japonské odrůdy.


Chutná příjemněji než většina velkoplodých odrů jako je známá ’ Veltruská obrovská ’ nebo ’ Goliáš ’. Dýně Goliáš - tykev velkoplodá plazivá - semena tykve ks, g Rozložitá plazivá rostlina se zavalitými, kulovitými až oválnými plody ohnivě oranžové barvy s jemnou, nasládlou dužninou silnou 3-cm. Balení obsahuje semen. Teplomilná rostlina, předpěstovat sazenice, výsadba po ledových mužích, žádá hnojení.


Doporučená nejmenší vzdálenost mezi. Cucurbita maxima „ATLANTIK GIGANTA“ Zelenina Sazenice zakořeněná v nádobě z letošního výsevu Popis: Plazivá jednoletá rostlina, která se pěstuje.

Tekvica veľkoplodá (Cucurbita maxima) - Tekvica je bohatá na betakarotén, vitamín C, vodu, vitamín E, kyselinu pantoténovú, vitamín Ba vitamín B2. Velkoplodá tykev má, v tuzemských zahradách, mohutné plody, které váží 3 ale i až kg. Ve světě jsou známy i odrůdy, které dorůstají úctyhodných obřích rozměrů, kde se váha dá počítat až ve stovkách kilogramů. Předností je vysoký podíl dužiny a vysoký obsah karotenu.


Tykev obecná ( velkoplodá ) Zloty Cepelin Zloty Cepelin je poloraná odrůda tykve obecné (Cucurbita pepo). Bujně rostoucí rostliny zpočátku keříčkovitého typu, později plazivé. Patří do skupiny tykví (Cucurbita maxima) s nejrozmanitějšími plody - od okrasných malých tykviček až po obří Goliáše. Plod je kulovitý, zplošťelý i válcovitý a dosahuje hmotností až několik desítek kilogramů.


Tykev je rod z čeledi tykvovité (Cucurbitaceae).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky