čtvrtek 28. května 2015

Nafukovací lehátko s opěrkou

Stejně jako nafukovací člun, i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře. Nafukovací lehátko s opěrkou KOOL.


Užijte si relaxaci v bazénu nebo u moře! Podpěrné nafukovací lehátko je jednou z těch úžasných multifunkčních věcí, které budete využívat celá léta.

Je totiž vhodné jak na venek, tak do. Nápoj lze umístit do připraveného otvoru v lehátku. Je vyrobeno z PVC bez ftalátů. Axin Trading Bambusové lehátko natural s opěrkou hlavy - set kusů.


Set kusy - za jednu cenu dostanete stejná bambusová lehátka. Lehátko s nafukovací opěrkou - Šedé. Napůl nafukovací lehátko s područkami a opěrkou hlavy.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Pohodné lehátko s opěrkou vám zajistí skvělý odpočinek ve velkém bazénu nebo na dovolené u moře. Jeho výhody oceníte u bazénu i na pláži.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Komfortní jednokomorové nafukovací lehátko s opěrkami pro relax s tloušťkou materiálu mm. Ideálního letního odpočinku docílíte s našimi nafukovacími lehátky, lehátky s opěrkou či nafukovacími křesly.


Na bazén, do moře či na přehradu, všechna tyto místa jsou pro lehátka jako stvořená. Nakupujte nafukovací lehátka na internetu a ušetřete. Rychlé a pohodlné vyhledání nafukovacích lehátek pomocí přehledného, specializovaného vyhledávače.


Máte jakýkoliv dotaz k tomuto zboží ? Pokud ano napište nám a my vám poradíme. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Milujte řádění u vody a opalování?


Toto nafukovací lehátko Teddies jistě splní vaše představy o tom, jak by měl odpočinek vypadat.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. K Vašemu pocitu bezpečí na vodě pak jistě přispěje jeho odolná konstrukce z předem testovaného PVC o tloušťce mm a dvou oddělených nafukovacích komor s bezpčenostním ventilem. Cena : 13- Vodní skůtr Vodní skůtr 130xcm. Součástí balení je i záplata pro drobnou opravu.


Dopřejte si luxusní odpočinek u vody! Vše o nákupu Odběrná místa ZÁKAZNICKÝ SERVIS. Akční nabídka od Zbožomat. V katalogu nemáme podrobnější informace o rozkládací lehátko.


Intex Křeslo kruh s opěrkou. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie nafukovaci lehatko.


Má dve vzduchové komory. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky