středa 27. května 2015

Odpuzovač netopýrů

Venkovní ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček, netopýrů a ptáků. Automatická změna kmitočtu a výkonu. Multifrekvenční odpuzovač zvířat Isotronic Animal Repellent Multi. Plašiče netopýrů (odpuzovače) Deramax generují ultrazvukový signál, optimalizovaný podle frekvencí, které netopýři nejčastěji využívají ke své komunikaci.


Signál je pro člověka bezpečný a neslyšitelný. Odpuzovač netopýrů už rozebírají maminky na webu eMimino.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše. Kvalitní odpuzovač netopýrů. Zařízení je odolné vůči vlhkosti, nicméně v případě využití ve venkovních prostorách je bezpodmínečně nutné chránit přístroj před přímým vlivem deště a sněhu. K tomuto přístroji je nutné zakoupit síťový napájecí zdroj!


Na netopýry je vysoce účinné nastavení indikované zelenou nebo modrou kontrolkou. Modře indikovaný režim může být částečně slyšitelný pro lidské. J odpuzovač -nesouhlasím Jindra 17.

Tak bych chtěla vidět,kdo má místnost 2mkdyž píšete: Proto je lepší koupit více slabších přístrojů, než jeden výkonný, který by sice plošně pokryl celý dům, ale zdi jeho výkon utlumí stejně jen na jednu místnost. Chraňte svůj byt před nálety netopýrů. Profesionální ultrazvukový odpuzovač netopýrů jim zabrání se vůbec přiblížit. Dosah ve venkovních prostorách: až 21metrů.


Generuje specifické ultrazvukové signály. Elektrická plašič určený do velkým místností (až 140m²). Dvě možnosti nastavení, nízká spotřeba a. Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s výrobní technologií povrchové montáže součástek a několikanásobnou kontrolou kvality zajišťuje dlouhodobou životnost a spolehlivost tohoto typu plašiče netopýrů. Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ odpuzovače použitý na zvíře zavřené v kotci. Přístroj je určen k odpuzování netopýrů z venkovních i vnitřních prostor.


Přístroj využívá vysoké citlivosti sluchu výše uvedených škůdců a vysílá pro ně nepříjemné ultrazvukové signály s proměnným kmitočtem a současně jim narušuje jejich echolokační systém. Elektronický odpuzovač holubů, špačků, racků, vran, strak, a jiných ptáků. Bird Repel vydává zvláštní zvuky, které jsou ptákům nepříjemné.


Chrání do vzdálenosti m. Napájení na 3ks AA baterie. Deramax-Bat je určen k využití jako odpuzovač -plašič netopýrů. Deramax – Bat – Ultrazvukový odpuzovač – plašič netopýrů.

LED světlo, kontrolka provozu. Noční osvětlení nemá žádný vliv na funkci, jedná pouze o další přínos tohoto odpuzovače. NEJVÝKONNĚJŠÍ VÝROBEK firmy WEITECH vhodný především do velkých místností, hal, chlévů, stájí, skladů atd. Návod k použití přístroje: Deramax‐Bat (ultrazvukový odpuzovač netopýrů ) Popis přístroje: Tento odpuzovač je určen k odpuzování.


Neváhejte nás kontaktovat. Opravdu chcete odebrat zboží z košíku? NAPÁJECÍ ZDROJ NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ!


Pokud byste tedy nebyli s odpuzovačem spokojeni, můžete jej do 90-ti dnů od zakoupení vrátit a my vám vrátíme částku uhrazenou za tento přístroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky