pondělí 25. května 2015

Skládací plážové molitanové lehátko

Spodní strana je zhotovena z pevného a odolného PVC, horní strana z bavlny s potiskem v různých designech. Výplň měkčí polyetylenová vložka - nenasáklivá, potah PES - polyester. Lehátko se složí do tvaru tašky.


K dispozici v barvě žluté. Detailní popis produktu. Třícentimetrová vrstva kvalitního a hutného molitanu.

Skvělý pomocník na kamenité pláže. Zahradní lehátka) Hodnocení produktu:. Velmi oblíbené zboží u našich zákazníků. Skládací molitanové lehátko , tloušťka cm.


Pravda ale je, že to možná uvidím i na místě a jako magoři to potáhnem v narvaným autě. Hřejivá moderní deka Nora 1x 2Kód: D917. Heboučká deka s moderním potiskem. Jako každé plážové lehátko skládací jej lze snadno složit a přenášet na místa potřeby.


Máme pro Vás kvalitní skládací lehátka do kempu, na chalupu, pro potřeby sportovních akcí nebo potřeby obce, řešení krizových situací.

Kvalitní plážové skládací lehátko z bavlny. Měkká skládací plážová lehátka pro vaše pohodlí na dovolené. Praktické skládací molitanové lehátko.


Cvičební, hrací , sportovní podložka, žíněnka pro děti. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. S kapsou na drobné předměty se zapínáním na zip. První typ lehátka je navíc vybaven nafukovacím polštářkem a na spodní straně má hliníkovou vrstvu, která dobře izoluje.


Polohovatelné plážové lehátko , ve kterém je radost posedět. Kombinace rámu z voděodolné listnaté překližky a pevné textilní látky zaručují dlouhou životnost a příjemné posezení. Potah lehátka si navíc můžete nechat potisknout vlastním designem.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. HAPPY GREEN Židle zahradní sklá. Rozměr tohoto lehátka je 172x56xcm. Plážové lehátko , skládací taška, Grafit. Porovnání cen skladaci plazove lehatko , srovnání cen skladaci plazove lehatko na portálu HLEDEJCENY.


Výplní jsou PE pěnové trubice z nenasákavého molitanu, do sebe vzájemně zapadající a umožňující úsporné složení lehátka do akceptovaltelných transportních velikostí. Tato lehátka jsou vyrobena z měkkého molitanu , na kterém si budete připadat jako na obláčku. Kovová skládací lehátka působí velice elegantním dojmem – hledáte-li tedy.

Hledáte plážové lehátko skládací ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Příjemný koupák s rodinou, nebo piknik v přírodě s přáteli se stane ještě příjemnějším, pokud si přibalíte molitanové. Pohodlné skládací plážové lehátko s polohovacím. Používáním těchto webových stránek.


Ysk molitanove matrace jysk plzeň skládací postel pro hosty jysk skladaci matrace na spani pro hosty jysk skládací postel pro. Vyrábíme molitanové matrace do mateřských škol, molitanové stavebnice, sedací vaky a kostky. Na Vaše přání můžeme vyrobit jakýkoliv rozměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky