čtvrtek 28. května 2015

Finská hra mölkky

Gesellschaftsspiele: Klassiker und Trends. Jetzt bei Sport-Thieme entdecken! Ve Finsku je hra velmi oblíbená.


Má jednoduchá pravidla, je vhodná pro všechny věkové kategorie, a především se hraje venku v přírodě. Je vhodná pro všechny věkové kategorie a lze ji hrát v.

Není potřeba žádné fyzické síly, úspěch je založen na kombinaci náhody a přesnosti házení. Hra Molky nevyžaduje špeciálne náradie, samozrejme okrem koliek, a úspech v hre je založený len na skúsenostiach a ako to už býva aj na športovom štastí. Rozhodčí: Hra mölkky vyžaduje při soutěžích na každém hřišti jednoho rozhodčího. Při turnajích je vhodné pro pružný chod soutěže přidat k rozhodčímu zapisovatele.


Je určena pro dva a více hráčů, z nichž vítězem se stane ten, který nejrychleji dosáhne bodů. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Dřevěné kuželky.

Finská hra s kolíky je hra zaměřená na přesnost pro soupeřící hráče nebo týmy. Rozhod čí: Hra mölkky vyžaduje p ři sout ěžích na každém h řišti jednoho rozhod čího. Jednoduše se staví (stabilní i na nerovném povrchu) a jednoduše se srážejí. Body se v průběhu hry zapisují a sčítají. Mölkky si jednoduše zamilujete!


Zde budete muset pomocí dřevěného kolíku bořit ostatní kolíky s různými čísly, které budu označovat získané body. Ideální doplněk letní grilovací párty. Je to vynikající způsob jak poznat nové lidi nebo jak. Austragungsort schließlich nach Wien verlegt, wo am 27.


Schau Dir Angebote von Moelkky auf eBay an. Bodovanie v hre sa zaznamenáva do bodovej tabuľky. Hra nie je vhodná pre deti mladšie ako tri roky. We cover the basics, but also dive into the details that have been agreed upon by the. Jedná se o venkovní hru pocházející z Finska , ve které srážíte dřevěné kolíky a započítáváte si body.


Hra je vhodná pro všechny věkové. After a throw, fallen pins are put upright at the place where they fell.

The game consists of wooden pins arranged into a group. Ručně vyráběné kolíky z borovic z lesů s certifikátem PEFC (trvale udržitelným způsobem obhospodařované lesy) jsou šetrné k životnímu prostředí a hra tedy splňuje ekologické zásady a nezatěžuje Zemi zbytečným odpadem. Součástí je praktická dřevěná přenoska. Vše, co potřebujete, je.


Skvělá venkovní hra z Finska. Body sa v priebehu hry zapisujú a sčítajú. Hra pôvodom z Fínska vo verzii, ktorá je určená na vonkajšie použitie. Triafajte a zhadzuje rôznymi hodnotami označené drevené kolky a vyhrajte.


Nápadně připomíná známou ruskou hru gorodki. Hrát ji může každý bez rozdílu věku a fyzické zdatnosti. Principem je srážení kuželek – mölekk – dřevěným kolíkem.


Zjednodušeně řečeno, každá kuželka má určitý počet bodů a vítězí ten, kdo jich nejdříve nasbírá přesně 50.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky