čtvrtek 28. května 2015

Sušená levandule svazek

Svazek sušené levandule, přímo ze svahů jižní Francie, Provence. Má nádhernou jemnou vůni a přírodní modrou barvu. By continuing to browse you are agreeing to our use of cookies and other tracking technologies.


V sezóně nabízíme řezanou levanduli, kultivary L. Nabídka sušené levandule se skládá ze svazků určených pro vazbu a sušeného květu prodávaného na váhu. Levandule má krásnou vůni, která Vám provoní celou domácnost a hlavně šatní skřín, kde poslouží nejen k provonění, ale i jako odpuzovač molů.

Stonky mají délku cca - cm. Sušená levandule má krásnou specifickou vůni, která Vám provoní celý dům. Tuto levandulovou kytici můžete zavěsit na zeď, dveře nebo vložit do vázy, koše nebo dekorační konve. Svazek levandule lze využít i pro další aranžování.


Určeno jako materiál pro další široké využití. Krásný svazek levandule vyrobený z plastu, ale její vzhled je velmi autentický. Jeden svazek má větviček.


Na kytičky ve váze jsme použili celkem ks levandule. Levandulový obchod zaměřený na prodej sušené i živé levandule a levandulových produktů především z Provence.

Nabízíme přírodní levandulovou. Levanduli zasíláme vakuově balenou, po jednotlivých svazcích cca 142gr. Dostala jsem, ale nevyužiji.


Případně ráda vyměním za něco, co by se hodilo nám (oblečení na kluka, věci na pečení, šampóny a balzámy na vlasy.) - nabídněte. Pověste svazek levandule vzhůru nohama. Zavěste vlákno gumičky na háček nebo hřebíček. Také můžete na gumičku přivázat provázek k háku nebo poličce, abyste za něj pověsili levanduli.


Sušený květ levandule lékařské je balen volně v sáčku dle objednaného množství. Buchen Sie Ihr Wunschhotel schnell und einfach mit der HDE Preisgarantie. Jetzt einfach anmelden und buchen!


Nur für unsere Geschäftskunden. Velký svazek sušené nebalené levandule přímo z polí kolem Mollans-sur- Ouvéze, ve Francii. Pokud si chcete provonět šatník, dejte sušenou levanduli do plátěného sáčku.


Využití levandule pro posílení zdraví je jednoduché. Nejčastěji se pije čaj, levandule se chuťově perfektně hodí k heřmánku. Skladem Z důvodu sklizně a zpracování prosíme o shovívavost kvůli prodloužení času potřebného na vyřízení objednávek. Kytice sušené levandule, přímo ze svahů jižní Francie, z Provence. Má jemnou vůni a typickou přírodní fialovomodrou barvu.


Voňavá kytička je ozdobena jutovou stuhou s cikádou a dárkově zabalená v celofánu.

Uvedená cena je za jeden svazek. Použití levandule v kuchyni. Levandulové květy se používají do voňavých džemů a vyrábí se z nich levandulový ocet.


Je možné vyrobit si k pečení i. Svazeček uvážete těsně pod květy stužkou a pak ohnete stonky přes květy, aby vytvořily palici, která květy schová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky