čtvrtek 5. července 2018

Prase na grilování

SELE NA ROŽNÍ - Chystáte větší oslavu, tak GRILOVANÉ PRASÁTKO ( SELÁTKO ) je ta pravá volba jak dobře nakrmit všechny Vaše hosty a ještě se u toho perfektně pobavit! Pokud planujete oslavu, využijte cateringu grilovaneprase. Specializujeme se na venkovní grilování. Jsme odborníci na grilované sele či prase.


Klika na rožeň grilu nerezová - k manuálnímu pohonu grilu.

K ručnímu otáčení rožně na sele, prase. Když nemáte na dosah elektrickou přípojku, motorek na baterie a nebo vypnou prou potom se klika může hodit. Tím však příprava na grilování selete nekončí.


Abyste si mohli udělat grilované prase, je třeba si připravit ohniště a usadit rožeň, na němž budete prase otáčet (v případě, že nemáte velký elektrický gril). Poté, co sele vyndáte z vaničky, tak ho opláchněte, počkejte, až bude suché, a poté ho obalte dvojitou vrstvou alobalu. Díky tomu budete moci rožnit sele ve větším ohni a jeho kůžička se nespálí.


Termíny na grilování selátek se rychle plní, proto pokud plánujete grilování na Vaši firemní či soukromé akci, svatbě, oslavě, rezervujte si termín ! Pořídili jsme pro obrovský zájem na zapůjčení další pece na grilování a pečení selat.

Trochu staré dobré ruční práce ještě nikoho nezabilo. Grilování trvá několik hodin. Je proto nutné začít z předstihem, abychom sele neměly až k snídani.


Případné dotazy směrujte do diskuze. Gril na sele je napájen ze zdroje 2V, ale také je možné připojení na baterii, tudíž je možné grilování kdekoliv, kde není k dispozici elektrický zdroj. V případě nepříznivého počasí zajistíme party stany 3xm, uzavřené stany - 3xm.


Než umístíte maso na gril a pustíte se do grilování , je potřeba, aby bylo topeniště plné žhavého sálavého popela. Toho, že by plameny maso ožehly, se bát nemusíte. Ohniště je boční a maso do přímého kontaktu s ohněm nepřijde.


Tak se dá označit rožnění selete. Jezdíme na jarmarky, tržiště, poutě, obecní slavnosti, firemní akce, svatby, rozlučky se svobodou, atd. Prasata na gril dovážíme na odběrná místa v Plzeňském kraji. Dovážíme je každý pracovní den. Selata jsou připravená na grilování.


Konkrétní místa, dny a časy se dozvíte u odběrných místech. Na těchto stránkách Vám chceme přinést informace o jednom ze způsobů grilování a to o rožnění.

Rožnění je příprava větších kusů masa (celé kuře, krůta, kýta, sele atd.), kdy se maso napíchne na rožeň a pomalu se s ním otáčí (ručně nebo pomocí motoru) nad otevřeným ohněm na zahradě nebo v krbu. I díky tomu jsme schopni našim zákazníkům s čímkoliv poradit. V naší nabídce grilů na steaky najdete komplet lávový grilu – tedy včetně roštů a lávových kamenů. Pokud však již vlastníte klasický středně velký gril a chtěli byste z něj gril lávový, rošty a lávové kameny prodáváme i samostatně.


Počítejte s až kg dřeva na hodinu (podrobné informace o spotřebě dřeva najdete u jednotlivých typů grilů). Zhruba po hodinách grilování sundejte alobal. Grily Gz nové výrobní řady pro každou sezónu.


Naše tipy: Při marinování masa na grilování rozhodně využijte sezóny a zajděte si do obchodu nebo na zahrádku pro čerstvé bylinky. Jejich chuť se s chutí bylinek sušených nedá vůbec srovnávat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky