čtvrtek 5. července 2018

Palma mrazuvzdorná

Nabízíme nejširší sortiment druhů a velikostí mrazuodolných palem, stromových juk, agáve, bambusů, banánovníků a dalších exotických rostlin. Palma by rozhodně neměla být stříhána. Hnojíme od dubna do srpna 1x měsíčně tekutým hnojivem (NPK 9-4-5). Palmu lze zazimovat buď v chladné světlé místnosti nebo přímo na stanovišti, kde je zasazena.


Chamaerops humillis (-14˚C) (4) Chamaerops humillis je jediná pôvodná európska palma rastúca v okolí Stredozemného mora.

Mrazuvzdorná do -15°C Nutné zimovať s mrazovou ochranou! Nejúhlednější mrazuvzdorná palma, velmi odolná vůči větru. Roste pomaleji a celkově je menší, než T. We have a few tips for you how to protect the palm from winter frost. Shining evergreen cold hardy palm looks really beautiful at Christmass.


Brahea Armata (hov. mexická modrá palma) krásna široká okrasná palma, v domácom prostredí výška 15m. Má krásne dlhé kvety visiace až do 5m, striebro modré listy s rozpätím 2m. Palmy patří díky svému úžasnému vzhledu k rostlinám, které zaručeně vyniknou ve vaší zahradě.

Predám VEĽKÚ, kvitnúcu, mrazuvzdornú palmu - Trachykarpus konopný (Trachycarpus Fortunei) určenú pre pestovanie v nádobe alebo v teplejších oblastiach Slovenska na priame vysadenie do záhrady. Kvalitní palma má silný kmen, krátké řapíky, velký počet pevných tmavě zelených listů a samozřejmě musí být dobře prokořeněná. Také zajišťujeme celoroční servis, poskytujeme záruku, dáváme konzultace, nabízíme výsadbu různých rostlin. POZOR – mrazuvzdorné palmy vysazujte do volné půdy pouze v měsících březen, duben,.


Označenie konopné získala vďaka vláknam ako z konope, ktoré pokrývajú jej kmen. Tato nenáročná palma sa hodí na akúkoľvek záhradu. Okrasné rastliny Palmy mrazuvzdorné Trachycarpus.


Výška 50cm v kvetináči C2L. Drsnoplod fortunův (Trachycarpus fortunei), jedna z nejodolnějších palem na světě. Pěstujeme ji jako nenáročnou pokojovou rostlinu, avšak vydrží i venkovní teploty, protože je mrazuvzdorná. Palmám královským se také říká palmy ohnivé.


Tyto palmy mají nádherný kmen, který každému hned padne do oka. Nádherné oleandre - atraktívna kolekcia pre Vašu záhradu. Kúpte si kvalitné rastliny už dnes.


Rýchle dodanie, kvalitné rastliny, skvelé ceny. DPH 1€ Niektoré palmy už dávno ni.

Je vhodná k pěstování jako. A jejich palma přitom byla obyčejná pokojová rostlina, která při prvních mrazících potřebuje pod střechu,“ dodává pěstitel. Nikdy se nevzdá Každý, kdo ve vilové čtvrti v Kačici na Kladensku prochází kolem rodinné vily Josefa Bučka může mít pocit, že se ocitl někde v arizonské poušti. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Velmi oblíbená mrazuvzdorná palma s dekorativními konopnými vlákny na kmínku. Z listů se odtrhávají vlákna, což jí dává specifický vzhled.


Balení obsahuje semen Popis. V našich podmínkách svojí mrazuvzdorností je. Dorůstá výšky až šesti metrů. Nannorrhops ritchiana je jedna z nejmrazuvzdornějších palem původem z Nepálu.


K tomu, aby palma bez újmy překonala mrazivou zimu, je potřeba omezit zálivku na dny kdy nemrzne a pojistit se dobrým zazimováním rostliny. Chamaerops humilis (Žumara nízká) Další často pěstovanou palmou je Chamaerops humilis , česky Žumara nízká. Tieto palmy majú nádherný kmeň, ktorý každému hneď padne do oka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky