úterý 3. července 2018

Mravenci faraoni likvidace

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Faraoni jsou oproti normálním mravencům poloviční.


Zatímco klasický mravenec (mravenec obecný) je velký asi 5mm, tak faraoni mají jen 5mm. Dobrá zpráva na závěr: mravenci faraoni jsou největším problémem v zimě, když se topí a oni se stahují za teplem do bytů.

Teď jejich sezóna právě končí. A nastává sezóna mravenců zahradních. Osvědčené rady nemusí zabrat hne ale jako prevence jsou dokonalé. Mravenci mají velmi dobře vyvinutý a citlivý čich.


Nemůžete-li utěsnit okna, klidně parapety posypte něčím, co jim zrovna nevoní. Později jsem se dozvěděl, že byly součástí velké likvidace mravenců v celém domě, jako takové následné opatření kdyby něco náhodou přežilo. Dějství druhé: Průzkumníci Asi klasický začátek, v koupelně s umakartovým jádrem potkávám první průzkumníky na parapetu.

Včerejší mravenci si přivedli kamarády. Ale to jsme si nedomluvili, azyl dostali jen ti včerejší. ZRUŠIL JSEM PRÁVO AZYLU.


Rozhodl jsem se použít odstrašující sílu, aby ostatní mravenci mohli v klidu odejí. Z úkrytů často vycházejí jen v noci. V reportáži si ukážeme, jak efektivně se lze mravenců zbavit. Nejraději mají potravu bílkovinnou, takže se často pouští do masa, ať už syrového nebo tepelně upraveného. Mravencům lze velmi snadno přerušit jejich cestu, používá se k tomu například křída.


Usídlili se u nás velcí mravenci , pravděpodobně jde o mravence faraona. Vzhledem k tomu, že faraoni nemají žádné přemrštěné nároky na to, jak má jejich „mraveniště! V objektu může být hnízd mnoho, proto je třeba návnadu rozmístit na různá místa.


Při zásahu proti mravencům je nutné použít kombinaci speciálních přípravků. Nevíte-li, jak se zbavit mravencu, zavolejte odborníky. Pokud mravenci nenajdou u vás v bytě potravu.


Můžete si být jistí, že pokud budete dodržovat naše rady, mravenčí párty se u vás konat nebude. Neznamená to ale, že zlikvidujete celé hnízdo, jen jeho část.

Prodávají se i různé nástrahy – třeba vypadající jako polootevřené plastové domečky s lapacími či jedovatými chemikáliemi uvnitř. S teplým letním počasím se objevil také velmi nepříjemný hmyz – létající mravenci. Jak se jich zbavit vám poradíme v následujícím článku. Profesionální likvidace mravenců faraonů obvykle zajišťujeme pro byty, nemocnice a potravinářské provozy.


Veškeré námi používané přípravky jsou samozřejmě bezpečné pro člověka, domácí zvířata i přírodu. Navíc zabírají také na velké kolonie mravenců. Tito mravenci jsou velice organizovaná a chytrá společenství a zbavit se jich je časově a technicky náročné. Ať už to jsou černí mravenci , nebo doma náhle potkáte dokonce faraony (velmi malé, žluté nebo načervenalé), není to nic příjemného. Přípravky na bázi těchto látek zabraňují přeměně larvy v dospělý hmyz, případně narušují tvorbu chitinu.


Další možnou a oblíbenou variantou jsou spreje na mravence nebo sprej na mravence a jiný lezoucí hmyz. Sprej je kontaktní, jeho účinek je okamžitý, na místě hynou. Když se řekne mravenci v bytě , každý si určitě vybaví cestičky a dlouhé řady mravenců, kteří si to štrádují napříč kuchyní, okolo lednice nebo směrem pod postel. Nejsou ale tak dokonali jako my - nemaji schopnost si uprdnout, takze je to roztrha. Do našich domovů zamíří při hledání potravy v podstatě omylem.


Když zjistí, že je u vás dostatek potravy, přestěhují k vám celé kolonie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky