Na dovolenou, chatu, výlety a jiné příležitosti. Můžete podávat jen tak s chlebem, nebo maso ohřát a udělat rychlý oběd když Vás překvapí návš. Nejprve je třeba sklenici vymastit vyškvařeným sádlem a na dno nasypat lžičku soli.
Polévka i šťáva na zalévání masa musí dosáhnout určité hustoty (asi při °C má kapka ztuhnout v rosol), nesmí být vodová, hustota má totiž vliv na trvanlivost konzerv. Tématické fráze: zavařené maso zavařování vepřového masa do sklenic zavařování vepřového masa jak zavarit veprove maso zavarovani peceneho veproveho masa zavaření vepřového masa jak zavarit maso vepřové maso ve sklenici jak zavařit maso do sklenic zavařování masa jak zavařit pečené vepřové maso konzervace masa zavarovane veprove maso zavařené pečené vepřové.
Podle druhu masa trvá sterilace 5-hodiny, a to při 1°C, kdy se i. Ať už je to vepřové, hovězí, kuřecí, králičí, zvěřina a nebo třeba ryby. Nedávám žádný kmín, žádný česnek a podobné dochucovadla. Sklenice používám od majolky, nebo tatarské omáčky. Ještě se mi nestalo, že by některá nechytla a maso se zkazilo.
A jestli mají víčka gumičku červenou nebo bílou je mi taky fuk. Ale výsledek je velice chutné vepřové ve vlastní šťávě.
Obdivovala jsem vždy svoji sestru,když před dovolenou zavařovala spoustu jídel,aby na dovolené nemusela vařit. To jsem si vždy říkala,že to bych raději na tu dovolenou nejela. Jako děti jsme se na dovolených s rodiči opravdu klidně celý týden. Zaváření vepřového masa recepty, které budete milovat. Zavařování masa do sklenic.
Přirozeně,ne vodou,mohly by prasknout. Po zavaření sklenice z trouby vytáhněte a nechte schladit. Prostě je vyrovnáte na linku a necháte chladnout.
Nehtem ukazováčku poklepejte víčka a podle zvuku poznáte,která chytla a která ne. Dutý,hluboký tón značí,že nechytla,vysoký tón, že chytla. Kousky masa vložte do pekáče, podlijte trochou vody a pečte tak, jak jste zvyklí. Mezitím si pořádně sterilizujte zavařovací sklenice a víčka.
Do usušených sklenic upečené maso vkládejte ještě horké. Budete-li zavařovat pečené kuřecí maso, mírně ho nasolte a okořeňte podle svého oblíbeného receptu. Poté ho v troubě rychle upečte do poloměkka.
Na zavaření použijte jen masité části.
Na lak na recept recept recepty, které budete milovat. Přesto se někdy naskytnou případy, kdy maso zavařit chceme nebo potřebujeme. Ale jsem holka zvídavá a našla jsem odpověď - třeba i pro vás. Máte opravdovou masovou konzervu - 9 masa s soli.
Jednoduchá, rychlá a chutná večeře nebo snadné řešení pro dovolenou na chalupě – to je zavařované maso. Je to chuťovka - dlouhým vařením ve skle získává maso (syrové i předtím upečené) zcela jedinečnou, zesílenou chuť. Samozřejmě, musí vás to bavit a musíte na to mít čas. A kolik masa do sklenice - plná nebo do třičtvrtě? Ano, normálně kořením, cibuli i česnek, prostě jako když normálně připravuji jídlo Nikdy za celé roky se masu nic nestalo.
Vhodné druhy masa lze připravit na přírodní způsob (nebo na zelenině) s větším množstvím šťávy do toho přimíchat uvařenou rýži, těstoviny atp. Chce to jen vytrvat a nepolevit.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.