středa 21. února 2018

Štěpkovač jensen

Tento bubnový štěpkovač může zpracovávat dřevní hmotu až do průměru 5mm. Jensen A 1na otočném kolovém podvozku. Vyrábí se v provedení s vlastním pohonem, jako agregace na traktor a nebo jako pásové provedení s vlastním pohonem. Bubnový štěpkovač v taženém provedení na jednonápravovém podvozku, zpracovává dřevní hmotu o maximálním průměru cm.


Vyhazovací komín otočný o 360°. Dodává se ve variantě s ručním nebo strojním podáváním (mechanická ruka).

Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Stroj si můžete telefonicky rezervovat na vaší nejbližší pobočce. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení.

Dlouholetá zkušenost ve výrobě těchto strojů dospěla k velmi robustní konstrukci. Prodej zahradní techniky Stihl a Viking. Vysokokapacitní bubnový štěpkovač TJ. Drtiče dřeva od německých výrobců JANSEN a LUMAG.


Tichý válcový štěpkovač BIO SILENT je určen pro zpracování čerstvých větví a výhonů rozdrcením na malou. Na cenu se informujte Zobrazit detail. Více Štěpkovač Eliet Major Pro Eliet Major Pro má široký plnící otvor, který umožňuje rychlé zpracovávání různých druhů odpadů.


Pásový štěpkovač Jensen. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Elektrický zahradní štěpkovač disponuje vysokým výkonem a perfektně drtí větve o průměru až. Mobilní štěpkovač zahradního bio - odpad.


Vyvolávací cena je cenou vč. Atraktivní nabídky vysoce kvalitní zemědělské techniky také ve vaší blízkosti. Drtiče,Štípače dřeva,Lanové navijáky,Mulčovače,Zatloukač kůlů,Drtič a lis ovoce,Půdní vrták,Frézy na pařezy,Radlice.


Kostenloser Versand verfügbar. BIO 1HONDA Štěpkovač (drtič) zahradního odpadu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač.

Nebo zadejte inzerát zdarma a. Profi štěpkovač - nově v nabídce 13. Rezervovat si ho můžete na každé pobočce ZDE a více informací o štěpkovači najdete ZDE. Větve ale není vhodné zpracovávat ihned po prořezu, vhodnější je nechat týden, dva proschnout. TP 1PTO je bubnový štěpkovač s vertikálním vstupním otvorem. Author: TSUB - Rydlo Ondřej, Ing.


Přesto se jedná o profesionální štěpkovač , který dokáže zpracovat dřevní hmotu až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky