středa 28. února 2018

Bohyška

Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Sie sind nicht angemeldet. Zdravá bohyška může produkovat velké skupinky rostlinek, kterými se. Tato rostlina spolehlivě vydrží na stanovišti mnohem déle než deset let.


Za tu dobu nevyžaduje žádnou zvláštní péči, prostě si roste, kvete a stárne tam, kde ji vysadíte.

Hosta, bohyška nebo funkie – tři názvy, pod kterými najdete stejnou rostlinu, jejíž oblíbenost v posledních letech stále stoupá. Kvete fialovými květy, a to od května do června. Hosta neboli bohyška je klasická trvalka našich babiček. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter.


Okrouhlé listy jsou krabaté, sytě sametově zelené, v létě přecházejí do modra. V kategorii bohyška jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích.

Ty vyrůstají v hustých trsech, jsou velké, široce. Listy v nejrůznějších odstínech a zdobené. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu. Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu.


Testsieger und erzielte den Bestwert. Původem jsou z Japonska a Číny, je to velmi dekorativní rostlina. Pod zemí vytvářejí tlusté oddenky, mají velké, celokrajné, široké až srdčité, v. Bohyšky (hosty, funkie) jsou jedny z nejoblíbenějších trvalek do stínu. Nejste přihlášen(a) atlas.


Bohyšky preferují polostín či stín a bohatou propustnou půdu. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin. Na výběr je z velkého množství odrůd. Daří se jí i ve stinných koutech zahrad.


Vedle jmen bohyška či Hosta se pro tento rod často používá i jméno Funkia či počeštěná obdoba funkie. Patří do čeledě liliovitých, někteří botanici ale zařazují bohyšky do samostatné čeledě funkiovitých ( Funkiaceae ).

Nenáročná trvalka a velkými dekorativními listy. Vhodná do polostínu až stínu. Preferuje vlhčí půdy s humusem. Tento kultivar má menší list, než ostatní.


Powered by Hola Player 1. Dlouhou dobu byly považovány za staromódní trvalku z předzahrádek našich babiček. Toto mínění se, ale zcela změnilo. Naše cena Kč (EUR) skladem. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Dají se použít jako solitérní rostliny, na obruby záhonů, jako podrost pod stromy.


Bohyška ´Hosta Royal Standard´ Běžná cena Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky