čtvrtek 22. února 2018

Bazén šutka otevírací doba

Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha atrakcemi a taobogány. Odpočinout a zrelaxovat se pak můžete v parních lázních nebo ve finských saunách. Letní otevírací doba Aquacentra Šutka 29. Ve čtvrtek pro vás otevíráme aquapark.


Otevírací doba o Velikonočních prázdninách.

Bazén o délce metrů a hloubce až 30m Vám poskytuje dostatečný prostor pro kondiční a ve vyhrazených drahách i pro sportovní plavání. UV paprsky v potrubí přivádějící vodu do bazénu doslova ničí vše živé a voda je proto až průzračně čistá. Vítejte na oficiálních stránkách PLAVECKÉHO A SPORTOVNÍHO AREÁLU HLOUBĚTÍN. OTEVÍRACÍ DOBA ZÁŘÍ-ČERVEN. Po - Pá 7:- 21:hod.


A ještě dvě informace na závěr: Přijít k nám můžete nejpozději hodinu před koncem otevírací doby. Prosím opusťte plavecký bazén min před koncem otevírací doby.

Bazén má tribunu pro až 4diváků a dokonce tobogány, jeden o délce metrů a druhý metrů. Dalšími vodními atrakcemi jsou divoká řeka , dětské brouzdaliště s prolézačkou, vodopá vířivka, relaxační bazén a skluzavka. Svým návštěvníkům nabízí optimální kombinaci zábavy, sportu i relaxace díky ojedinělému padesátimetrovému bazénu, aquaparku s tobogány, skluzavkami a wellness.


Aquacentrum Šutka je nově otevřeným a zároveň jedním z nejmodernějších plaveckých areálů v Praze i celé České republice. Provozní doba : Každý den, ale tak proměnlivá, že bude nejlepší, když si ji najdete zde. Aquapark Lagoon v Letňanech nabízí 25m plavecký bazén , 85m dlouhý tobogán, brouzdaliště. Rozhodně se neflákáme a pilně pracujeme na vypouštění, čištění a veškerých úpravách, které je třeba každoročně při odstávce zajistit tak, aby bazén opět mohl dále sloužit vám po zbytek roku. Plavecký areál Šutka (m).


Výukové bazény pro děti Chcete vaše malé ratolesti naučit plavat již od útlého dětství? Přijďte do Aquacentra Šutka , kde najdete výukový bazén. Přijďte si jen tak zalenošit, odpočinout nebo se opalovat. K dispozici je vám samozřejmě venkovní vyhřívaný bazén.


Celodenní vstupné od 1Kč! NOVÁ LUXUSNÍ LEHÁTKA K ZAPŮJČENÍ ZDARMA! Naše čipové hodinky můžete použít na sedmi našich sportovištích a navíc získáte slevu na každém vstupu!


Sleva platí při nabití čipových.

Udržet pozornost zákazníků a docílit pravidelnou návštěvnost vyžaduje po provozovateli investovat do nových aktivit a vytvářet tzv. Když se setmí, Vodní ráj se rozsvítí. Pro všechny, kteří do našeho aquaparku chodí rádi ve večerních hodinách, máme novinku - nové podvodní osvětlení. Atrakce: Vnitřní plavecký bazén m, prostorný venkovní bazén m, vnitřní tobogán m, venkovní tobogán m, trojskluzavka, dětské bazény a brouzdaliště, relaxační bazén, vlnobití, dětské skluzavky, vířivky, večerní plavání při hudbě, parní kabina. Krytý plavecký bazén pro veřejnost výborně dostupný z centra Prahy.


Bazén Strahov je místem pro aktivní odpočinek. Nejen pro jednotlivce, ale i celé skupiny. Přehled aktualit: Vítejte ve Kdyni! Co návštěvníkům nabízíme: Hlavní bazén s plochou 4m který je rozdělen na 25metrový plavecký se třemi drahami a oddělenou částí, kde jsou vodní atra. V přístavbě areálu je i sauna určená pro děti.


Tento uzavřený prostor s obsluhou je určen především pro školy a školky. Nerezový bazén v našem aquaparku bude v sobotu 20. Změna vyhrazena dle počasí. Bazén jsme doplnili o chrlič a širokou dětskou skluzavku.


V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let. V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky