úterý 20. února 2018

Stihl křovinořez

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Testsieger und erzielte den Bestwert. Sicher durch den Winter. Rozsah použití je od vyžínání tuhé trávy nebo křovin na okrajích silnic a na svazích až po snížení počtu kmenů při péči o mladé lesní porosty.


Vysoká provozní spolehlivost, ergonomie a komfort při práci umožňuje hospodárné a efektivní používání stroje.

Velký žací výkon díky kW, snadno vyměnitelný vzduchový filtr. FS 2je dodáván v základní výbavě s. Je-li síla pružiny větší než kompresní tlak, kliková hřídel se protočí a motor naskočí. Uživatel startuje nářadí pohodlně bez nepříjemných silových rázů.


Nabízíme náhradní díly pro křovinořezy Stihl. Redukuje vibrácie na rukovätiach pre komfortnú a sily šetriacu prácu. Vodiaca rúra s hnacím hriadeľom.


Veľmi ľahký náhonový hriadeľ.

Pevný aj pri extrémnej záťaži. STIHL antivibračný systém. Vaša registrácia bude potvrdená iba v prípde, že spľňate tieto podmienky. V prípade že máte záujem o nákup ako koncový zákazník, vyberte. Vyžínače a křovinořezy Snadná práce v každém terénu.


Působivý výkon kW umožňuje sekání všech druhů porostů. Křovinořez obecně slouží pro sekání větších ploch. Vyprodukovaný výkon je u křovinořezu přenášen za pomoci pevné hřídele. Ta má obvykle podobu jednodílného mechanického ústrojí. Kompletní informace o produktech značky Stihl - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Stihl vynikají výbornou spolehlivostí, pro jejich údržbu nebo i opravy u nás najdete plnohodnotné neoriginální i originální náhradní díly Stihl. Vybírejte filtry, těsnění karburátory, válce, písty, převodovky a další cenově atraktivní díly na křovinořezy Stihl na Kasumexu. Díly máme skladem a posíláme co nejdříve.


Robustní řešení za skvělou cenu. Univerzální a výkonný pomocník pro úpravu zeleně, který si bez problémů poradí i s. Klasická sekačka se nedostane do všech zákoutí zahrady. Všechny naše díly jsou od ověřených dodavetelů.

Pro údržbu ploch střední výměry. Obzvláště výkonný vyžínač k vyžínání tvrdé trávy na větších plochách. Zjednodušené komfortní startování, řídítková rukojeť, ovládací. Kč Těsnící kroužek pod karburátor na k. Výkonný křovinořez s bohatým příslušenstvím skvěle poseče trávu a poradí si s křovinami a houštím. Je vybaven vysokým výkonem, objemnou palivovou nádrží i nastavitelnou rukojetí.


Stroje s dělitelnou hřídelí jsou vhodné, pokud bude křovinořez často převážen - zabere tak méně prostoru. Dále nabízíme také široký sortiment příslušenství ke křovinořezům , jako jsou struny, strunové hlavy, kotouče, ramenní popruhy a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky