středa 28. února 2018

Vertikutátor al ko náhradní díly

Postupně do e-shopu přidáváme další náhradní díly AL - KO ale i jiných značek. Nenajdete-li v naší nabídce Vámi požadovaný N neváhejte nás kontaktovat. Jelikož provádíme i servis zahradní techniky AL - KO ,stiga, Bofa, Alpina, Husqvarna,mountfield aj. Takže živiny půjdou k rostlinám a zničí se mech. Praktické: Je vybaven sběrným košem, zachycují části rostlin – vylučuje následné zlomení.


Po vertikutaci je pohnojeno.

Náhradní díly pro zahradní techniku značky AL - KO AZdíly. Zvolte KASUMEX, specialistu na náhradní díly na sekačky, křovinořezy a další stroje. AL - KO můžete nechat servisovat na mnoha místech České republiky.


Kompletní seznam autorizovaných servisních organizací AL - KO naleznete po kliknutí na obrázek mapky. Berger der Camping-Spezialist! Top Artikel im Online-Shop. ZAHRADNÍ TECHNIKA, ZAHRADNÍ SEKAČKY, VERTIKUTÁTORY , ČERPADLA,VODÁRNY,.


Chybí: vertikutátor AL - KO VLE – Vyhledávání na Heureka.

Ložisko pro vertikutátor AL - KO VLE, VLE, VLB a P. Jedná se o hlavní velké lož. VE, E, VLE, VLB a P. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Obložení, čelisti, lanovody, náboje, bubny.


Opěrná kolečka a nohy Misky, úchyty, kotvící pásy, gumolana Blatníky. Díly a příslušenství pro přívěsy. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a mechu. Vertikutátor je stroj svým vzhledem podobný sekačce na trávu.


Pružiny pak všechny nečistoty a odumřelé zbytky trávy shrabou a trávník dokonale vyčešou. Bubnové sekačky Čerpadla, domácí vodárny Drtiče, štěpkovače, šrotovníky Elektrocentrály Hoblovky Kompresory Křovinořezy Kultivátory - malotraktory Motorové vrtáky Nez. Wolf-Garten náhradní díly na vertikutátor. Pokud sháníte náhradní díly na benzinové motory, jsou pro nás podstatné údaje ze štítku motoru, nikoliv stroje a naopak. Pamatujte prosím na to, že čím detailnější bude Váš požadavek, tím lépe a rychleji ho můžeme vyřídit a tím rychleji Vy můžete zase stroj používat.


Vyberte si vhodné náhradní díly na křovinořezy Hecht, Alko, Nac a další. Dotazy na náhradní díly. V PDF souboru naleznete rozkres produktu s očíslovanými díly a tabulkou objednacích čísel jednotlivých dílů.

Pro nahlížení do PDF souborů potřebujete mít nainstalován prohlížeč Adobe Reader, který mů. Benzínový vertikutátor solo by AL - KO 5PRO VÁS ZDARMA:. AL - KO Combi Care 36E z řady Comfort nebo benzínový vertikutátor AL - KO Combi Care P Comfort. NÁHRADNÍ DÍLY JSOU TŘÍDĚNY PODLE TYPU MÍCHAČKY A DLE DRUHU DÍLU.


Chci být stále v obraze, aby mi neunikla žádná slevová akce, novinka nebo událost. V náhradních dílech naleznete jak náhradní díly , které budete potřebovat k pravidelné údržbě vašeho stroje, jako jsou např. Na veškerou techniku AL - KO provádíme záruční i pozáruční servis ve svém servisním zázemí.


Na prodávané zboží, zajišťujeme kompletní sortiment náhradních dílů. Poptávka náhradních dílů. Stavební technika Zipper.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky