pondělí 26. února 2018

Eurogreen hnojivo

Rasendünger, Rasensamen, etc. Jetzt günstig und bequem einkaufen! Se zavedením hnojiv EUROGREEN s Pjsme nově definovali hnojení travnatých ploch. Na rozdíl od jiných trávníkových hnojiv na trhu jsou díky obsahu Pv našich hnojivech mobilizovány přirozené ochranné mechanizmy trav a díky tomu je zvýšena odolnost trávníku proti stresovým faktorům.


Zvyšuje odolnost trávníku proti letnímu stresu a dobrému přezimování. Výstavba, rekonštrukcia futbalových ihrísk.

Kombinace různých typů dusíku umožňuje rychlé působení i při nižších teplotách. Eurogreen - specialisté na trávník. Eshop s osivem, hnojivem a vším, co je potřeba pro Váš trávník.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Pro jaro využít vlastností hnojiva Spring P56. Dále následuje aplikace hnojiva Greens P56. Hnojivo obsahuje tři typy dusíku - amonný, močovinový a obalovaný dusík.


Tato kombinace rychle působících a dlouhodobě působících dusíků zajišťuje rovnoměrnou a optimální výživu trávníků.

SVĚT TRÁVNÍKŮ EUROGREEN program pro sportovní kluby, golfová hřiště, komunální a zahradnické služby. Dlouhodobý dusík zabraňuje vyplavení živin. Granulované dlouhodobé trávníkové NPK hnojivo s hořčíkem.


Určeno pro průběžné hnojení trávníků. Pro trvalé udržení dobré kondice trávníkových ploch. Ideální pro použití jako následné hnojivo na nově založené trávníky nebo na trávníky po dosevu vzhledem k jemné granulaci MINI. Použitím technologie obalení sírou a polymery dochází k pozvolnému uvolňování. V naší nabídce naleznete rychlerozpustná i dlouhodobě působící NPK hnojiva.


Vyberte si hnojivo pro trávník dle Vašich potřeb ( velikost plochy ) a potřeb trávníku ( roční období ). Hnojiva máme rozdělená do kategorií podle ročních období a podle jejich konkrétního využití. Hnojivo organominerální, dlouhodobě působící, se speciální složením pro stimulaci kořenového systému při nízkých teplotách, účinně likviduje mech a působí preventivně, zvyšuje odolnost v zimním období i např. Hnojivo aplikujte podľa odporúčaných informácií na obale (alebo po porade s odborníkom), aby ste trávnik „nespálili“ ani naopak, málo nepohnojili. Dôležité je rovnomerné rozvrstvenie hnojiva.


Preto je vhodné použiť špeciálny rozmetač alebo sypací vozík. Trávniku nestačí jedno hnojenie po zime. Profi-vertikutátor EUROGREEN - špičková nabídka vertikutátoru s výhodou vyměnitelných hřídelí.


Díky rychle vyměnitelným hřídelím se jedná o velmi efektivní s. Hnojiva s pomalým uvolňováním živin dlouhodobě zásobí rostliny potřebnými prvky, a tak usnadňují péči o trávník.

The charset for this site is utf-8. Proto je vhodnější aplikovat hnojivo na nový trávník ještě před výsevem. Na urovnaný pozemek rozhodíme hnojivo a provedeme poslední finální srovnání povrchu. Každopádně dodržet zásady. Na horšie rastúci trávnik aplikujte dusíkaté hnojivo.


Ak je sucho, venujte sa starostlivému zalievaniu nových trávnikov. Popis Trávníkové hnojivo na nastartování travníku na jaře,po vertikutaci. Toto hnojivo je možné také použít pro lepší zakořenění nově vyseté plochy.


EuroGreen Pure Rozšířené filtrování dle parametr ů. Hnojivo by mělo být rozptýleno pouze na trávník, nemělo by se dotýkat betonu, plastů, dřeva a jiných materiálů, na kterých by mohlo vytvořit nevzhledné skvrny. Při aplikaci se doporučuje používat ochrannou obuv i rukavice. Popis Legenda:33-5-Doba působení: dnů Univerzální hnojivo pro celoroční použití,zvláště vhodné na jaře ,anebo po vertikutaci.


Při nanášení je nutné mít na rukou gumové rukavice a nejlépe na obličeji respirátor (týká se hlavně hnojiv v prášku). Pro pravidelný rozhoz hnojiva používejte speciální vozík. Ihr Spezialist für leistungsstarke und benutzerfreundliche Gartengeräte für die tägliche Gartenarbeit!


WOLF-Garten bietet beste Qualität zum günstigsten Preis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky