čtvrtek 22. února 2018

Binzel hořáky

Proto vývojáři ve zkušební laboratoři ARClab pracují denně na optimalizaci produktových řešení a důkladném testování nových produktů. Hořáky BINZEL - BINZEL ABICOR. Společnost Abicor Binzel se díky neustávajícímu vývoji a průběžným inovacím stala synonymem kvality a technické vyspělosti v oblasti svařovacích hořáků. ABICOR BINZEL patří k představitelům technologického pokroku ve světě svařování a řezání.


V nabídce naleznete i speciální hořáky řady RAB s odsáváním zplodin.

Při použití odpovídajících mezikusů i pro hořáky R RM a ABIMIG. Všechny hořáky jsou propracovány do posledního detailu tak, aby splňovaly jejich spolehlivé ovládání při vedení svaru a zároveň i pohodlnou práci. Jsme firma, která se zabývá prodejem svářecí techniky a potřeb dále jejím servisem.


V oboru svařování máme letité zkušenosti. Doporučujeme: Invertory Omicron, svářečky MIG-MAG (CO2)Telwin, ETP, Omicron, svářečky TIG-WIG, opravy, autogen, kotouče, redukční ventily a hořáky GCE, elektrody ESAB, pájky Castolin, hubice, půvlaky, bowdeny Binzel pro svařování v ochranné atmosféře CO2. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Podle náročnosti aplikace můžete zvolit hořáky různých výkonových skupin a dále pak hořáky chlazené plynem i kapalinou.


Svařovací hořáky – vezměte to pořádně do ruky!

Při impulzním obloukovém svařování se parametry redukují o. UPOZORNĚNÍ: Tyto stránky pro svoji funkci využívají služeb takzvaných cookies. Nabízejí pokrokovou techniku a. Detailní popis produktu. Průměr otvoru pro nasazení na hořák 18mm, průměr vyústění 12mm, délka. TIG hořáky se používají pro svařování inertním plynem. Dokáží svařovat ušlechtilou ocel, při připojení wolframové elektrody dokonce i legovanou ocel.


Spreje, pasty, kapaliny. Abicor Binzel svařovací hořáky mají pokrokové technické řešení a kvalitu, která je potřebná pro bezproblémovou práci při nejrůznějších svařovacích pracích. Všechny svařovací hořáky jsou do detailu promyšleně konstruované a zaručují kvalitní a pro svářeče příjemnou práci.


ESAB tig, hořáky kowax tig, hořáky TBi Tig, hořák binzel tig, pistole svařovací tig, hořák T09A, T20A, T17A, T26A, T18A, vodní hořák tig POKUD NENAJDETE CO JSTE ZDE HLEDALI, NEVÁHEJTE NÁS OSLOVIT S POPTÁVKOU ČI DOTAZEM. Hrdla hořáku Rukojeť Kabelový svazek Poz. Název Ostatní údaje Obj. Invertorová, střídavá, TIG svářečka pro svařování hliníku, legovaných i nelegovaných ocelí.


Automatizované strojní svařování je používáno všude tam, kde je požadována vysoká kvalita a produktivita. Vaše cena: 2Kč bez DPH. Cena s DPH: 29Kč.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Plazmové svařovací hořáky firmy Abicorn Binzel se vyznačují vysokou hospodárností provozu, dobrou dostupností do místa sváru, stabilním svařovacím. Tryska kompatibilní se svařovacími hořáky vyrobená podle Binzel standard. Keramická hubice TRAFIMET TIG 1 1 č. Kukly, brýle, skla, fólie.


Servis Plus Čo to znamená? Pri poruche zariadenia zakúpeného u nás zaistíme zvoz stroja do servisného strediska a opravený tovar Vám zašleme späť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky