pondělí 19. února 2018

Kanystr na vodu s kohoutem

Stohovatelný plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je tvořen plastovým kanystrem s uzávěrem vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v. Plastový kanystr na vodu s kohoutem , objem litrů. Skladem i další kanystry s kohoutem. Plnící otvor se šroubovaným.


Osobní odběr nebo odeslání. Kanystry mají potravinářský atest.

Výpustný kohout umístěný u dna barelu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet.


Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do. Mimo tyto kanystry na PHM u nás zakoupíte také plastové zásobníky na vodu s vypouštěcím kohoutem. Jednoduše – naše kanystry na PHM sednou do každého auta. S výběrem Vám rádi pomůžeme.


Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem.

Označení nářadí logem Magg sebou přináší skvělou volbu pro všechny profesionální i poloprofesionální kutily z dílny ryze České společnosti. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných. Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem, díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče.


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vybírejte z nabídky kanystrů o mnoha objemech.


Plastové i plechové kanystry na vodu , na benzín i jiné PHM. Podobné fráze na Sleviste. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Můžete třeba použít kontaktní.


Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Těsnění nejsou vhodné pro pohonné hmoty a. Materiál : PVC ObjeL. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody,. Vzdálenost kohoutku od těla.


Plastová nádoba na vodu 200l s víkem a kohoutem.

Navíc je součástí kanystru výpustný. Skládací kanystr na vodu s objemem litrů je ideální do kempu. Jsou vhodné také na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů , jako jsou šťávy, sirupy, vína a další.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky