Natürlich - 1 Wirksam. Direkt vom Hersteller kaufen. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Náš servis zahrnuje vše co je pro grilování nutné. SELE NA ROŽNÍ - Chystáte větší oslavu, tak GRILOVANÉ PRASÁTKO ( SELÁTKO ) je ta.
Grilování a okrajování prasete - Šéf na grilu Barbecue for trimming pig - boss grilled Barbecue zum Beschneiden Schwein - Chef gegrillt.
Selata odebíráme od kvalifikovaných řezníků. Váha grilovaného selete se pohybuje v průměru kolem 30ti kg. Grilované sele či prase pochází vždy z českého chovu a je připravováno dle naší speciální receptury. Zpravidla grilujeme sele o váze úměrné počtu hostů.
Předem naložené masíčko ogrilujeme dozlatova a ořežeme přímo z grilu, postupně okrájíme všem hostům a nebo grilované sele okrájíme na podnosu přímo na Váš stůl. Jezdíme na jarmarky, tržiště, poutě, obecní slavnosti, firemní akce, svatby, rozlučky se svobodou, atd. A pokud byste grilované sele během oslavy přece jen nesnědli, tak nezoufejte – část můžete dát jako výslužku hostům, část si dát další den k obědu a část třeba zamrazit.
Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat ani jinak upravovat, tak že je vše připraveno přímo pro grilování.
Než dáme sele rožnit, je potřeba mít spoustu žhavého popela. Na rožeň ho upevníme bodci a střed těla připevníme čistým drátem tak, že drát protáhneme kolem páteře a tu připevníme k rožni. Přijedeme, ugrilujeme, Vy. Sele opláchneme a necháme okapat.
Grilujeme sele na klíč pro firemní srazy nebo rodinné oslavy, svatby, večírky. Realizujeme firemní catering na klíč se vším všudy. Pukees, na rozdíl od JanyQ mám s alobalem pouze tu nejlepší zkušenost, ale napřed jsem se nechal poučit od pána, který tak selata připravuje na zakázku na různé párty. Během rožnění je třeba dohlížet na průběžné potírání masa marinádou, aby se nevysušovalo. Do mírného ohně se musí neustále přikládat, aby se sele postupně celé propeklo.
Určitě není od věci okrajovat maso mimo ohniště. V praxi, a ke spokojenosti mých zákazníků funguje to, že vám dodám sele nasolené z výše zmíněnou Pragandou - rychlosolí. Práce a brigády v gastronomii a cestovním ruchu hat 2. Nabídky a poptávky sezonních brigád a prací v gastronomii a cestovním ruchu v ČR. Velmi jsme ocenili přístup, kdy nám pan Hubinák vyhověl i na poslední chvíli, kdy kvůli nám zrušil dovolenou.
PŘIJEDEME - UGRILUJEME - NAPORCUJEME. Pokud planujete oslavu, využijte cateringu grilovaneprase. Specializujeme se na venkovní grilování.
Jsme odborníci na grilované sele či prase. Grilujete-li celé sele, pak k tyči pečlivě drátem připevněte i páteř – minimálně na třech místech. Jen tak zabráníte tomu, aby se grilovaný pašík během grilování utrhl a spadl dolů. Mezi naše oblíbené produkty patří grilované sele , gyros, špízy, grilovaná zeleninová směs a další speciality. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Společně probereme počet osob a vybereme vše, co se vám zamlouvá z našeho výběru a potom uděláme kalkulaci. Sele, které není marinované - naložené, je vhodné si nechat napíchat solí. Mnoho rad ke grilování selete - prasete najdete v Užitečných informacích K ceně za masa je při vyhotovení faktury připočtena částka ve výši 10- Kč (bez dph), která slouží k úhradě nákladů na dopravu na odběrné místo a další služby spojené s prodejem.
Váhy selat v rozmezí - kg (dle aktuální nabídky). S určením váhy Vám rádi poradíme.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.