pátek 30. září 2016

Pájecí souprava pb

Pájecí a opalovací souprava na propan butan je určena k domácím a kutilským pracím v domě, dílně i na zahradě. MEVA Pájecí souprava hořák, prům. Opalovací soupravy na propan butan jsou určeny pro domácí kutily k řemeslným pracem menšího rozsahu, opalování starých nátěrů a různé druhy ohřevu. Propan-butanová pájecí a opalovací souprava je určena pro domácí kutily k řemeslným pracem menšího rozsahu.


S touto soupravou je možno provádět měkké pájení cínem, pájení natvrdo drobných předmětů.

Nakupujte Meva pajeci pb souprava nejlevněji na trhu. Hobby propan-butanová pájecí a opalovací souprava. Inzerát Pájecí souprava PS PB 1. Hlavní město Praha, cena dohodou, od paliopaly na Sbazar.


Popis: Pájecí souprava PS PB 1. Souprava je určená pro instalatérské a řemeslné práce ve venkovním prostředí. Je vhodná pro měkké a tvrdé pájení,opalování nátěrů a různé druhy ohřevu. Délka hadice m, výkon kW, průměr hořáku mm, délka 3mm.

Nemůžete vyplnit toto pole. PB Dostupnost: na dotaz. Elektrický diamantový jádrový vrtací stroj pro jádrová vrtání v betonu, železobetonu, zdivu všeho druhu, přírodním kameni, asfaltu, mazanině všeho. Plynová pájecí a opalovací sada - kW Pro připojení k propan butanové láhvi kg.


Umožňuje měkké pájení cínem, tvrdé pájení stříbrnou pájkou do průměru 6mm a různé druhy ohřevů materiálů před tvářením za tepla. Produkt klasického Českého výrobce Meva a. Skladem do hodin 5Kč. PB souprava pájecí a opalovací, v kufříku Je připojitelná pomocí ventilu a hadice k propan butanové láhvi kg. Hořáky lze připojit též na kg. Propan butanová pájecí a opalovací souprava je určena pro domácí kutily k řemeslným pracem menšího rozsahu.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jsme firma, která se zabývá prodejem svářecí techniky a potřeb dále jejím servisem. V oboru svařování máme letité zkušenosti.


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Výkonná pájecí souprava určená pro instalatérské a řemeslné práce ve venkovním prostředí a dobře vět.

LUX Pájecí hrot pro páječku W nožový tvar ohnutý (0) LUX Pájecí hrot pro páječku W nožový tvar (0) LUX Pájecí hrot pro páječku 1W nožov. Získejte kvalitní pájecí soupravy a příslušenství zavedených značek za dostupné ceny. Možnost osobního odběru. Obsahuje: 3x pájecí hořák MEVA, opalovací hořák, rukojeť, klíč, odtlačovací ventil na pb lahev 2kg, pájecí kladívko, 7m hadice.


Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a. FGR-30 kyslík lahev 2l, propan 5kg, délka hadic 5m, regulátor tlaku, tryska 2N,lehký kovový rám, celková. Jednocestný plynový ventil Meva PB-levý závit W 2vhodný pro vařiče a hořáky. Prosím, použijte minimálně znaky!


Budeme tak moci rychleji a lépe reagovat na Váš dotaz. Naše firma se zabývá také sanitaci výčepních zařízení, rozvozem výčepních plynů (BIOGON P2 BIOGON P5 CO DUSÍK POTRAVINÁŘSKÝ) až k zákazníkovi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky