pátek 23. září 2016

Jak vyrobit past na potkany

Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Nejefektivnějším způsobem deratizace je jed na potkany, ale můžete zkusit také pasti. This feature is not available right now.


Zbavit potkanů se jich můžete i klasickým způsobem a to použitím pastí na hlodavce. Pokud se vašim pastem potkani vyhýbají, nebuďte netrpělivý a několik dní vydržte. Potkan je velmi nedůvěřivý k novým věcem, a tak trvá delší dobu, než se do pasti chytí.


Problém s odchytem potkanů do pastí je v tom, že tato metoda funguje pouze pokud máte doma jednoho, maximálně pár potkanů. Existuje několik způsobů, a proto necháme jen na vás, který z nich si vyberete. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na potkany nebo hledat sklopce na potkany v bazaru, protože naše sklopce nabízí nejvyšší kvalitu provedení, a to za nejnižší ceny na trhu.


Sklopec na potkana je nejlepší past na potkany, jelikož zvíře odchytíte a můžete ho zase vypustit zpět do přírody daleko od Vás bez zranění. Nástrahy na myši, krysy a potkany obsahují speciální látky, které hlodavce usmrtí cca dní po jejich pozření. Aby se k návnadám nedostala necílová skupina jako například děti a domácí zvířata, uzavírají se do deratizačních boxů. Z vlastní zkušenosti doporučuji jako nejúčinnější zbraň proti krtkům past na krtka. Krysy jsou u nás již poměrně vzácné, protože je vytla.


Dobře nastražená sklapovací past totiž většinou zabírá prakticky okamžitě. V dnešním článku vám proto ukážu, jak pasti na myši, krysy a potkany správně používat. Pastičky na myši, pasti na potkany a krysy, sklopce na potkany a krysy, lapače krtků a hrabošů. Zbavit se potkanů není tak jednoduché, protože jsou chytřejší a ostražitější než myši. To vše najdete na jednom místě na likvidaci nebo hubení myší v domácnosti, ve stáji i ve skladech.


NÁSTRAHY A PACHOVÉ OHRADNÍKY NA HLODAVCE-. Past na potkany a krysy celokovová. Ratimor parafínové bloky - jed na potkany , myší a krysy - vodě odolný 3g.


Pasti na potkany a krysy však nejsou jediným řešeným, jak se potkana nebo krysy zbavit. Velmi účinný je také jed na potkany , který samozřejmě nechybí ani v naší nabídce. Naleznete jej v sekci gely na krtky a hlodavce.


Na valašsku prý používali na potkany takový recept. Chytili - živé a dali je dobromady do plechové bečky, dokud se navzájem nezakousli a nesežrali. Ten poslední, co přežil, se pustil ven. Navykl si tím lovit a žrát jiné potkany a jejich kolonii nakonec zlikvidoval. Pevná čelisťová celokovová past na myši, krtky, myšice, hraboše a hryzce.


Na premnožené potkany a myši už otrava nezaberá: Čo pomôže? Hlodavce nám v lete často vedia pripraviť nejednu nepríjemnú chvíľu. Zpět na výpis diskusních vláken. Stačí dát past (je to ta velká celokokovová pastička) kolmo ke stěně tak aby potkan když chodí podél zdi šlápl na místo kam se vávnada umisťuj. Sklopná past na krysy a potkany Multi - rozměry 1x 3x 1mm, sklopec na krysy a potkany vyrobený z drátěného pozinkovaného pletiva určený na odchyt krys a potkanů.


Elektronická past na krysy a potkany M2Elektronická past M2zabíjí krysy a potkany pomocí vysokého napětí, hlodavec je tedy zabit. Hamaky - ideální pelíšky. Závěsným pelíškům pro potkany se obecně říká hamaka, hamak.


Alebo sú aj pasce na potkany , rovnaké ako na myši, len väčšie. Skús sa spýtať v zahradkárskych potrebách, tam ti možno poradia aj čo nasadiť, aby pes na to nedoplatil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky