čtvrtek 22. září 2016

Pepino gold sazenice

Jetzt viele Markenprodukte im Sale! Ab 50€ portofrei, 48h-Versan Tage Retoure, über Mio. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Pepíno gold – Solanum muricatum ait. Oblíbená rostlina s chutí cukrových melounů.

Chcete-li si objednat rostliny, které nabízíme, zadejte v níže uvedeném formuláři požadovaný počet sazenic u každé z nich. Květy pepina gold jsou podobné květům brambory. Pepino gold je vytrvalá rostlina. Dorůstá do výšky až cm. Obchod pana Fulína mohu vřele doporučit.


Je to velmi seriózní prodejce, kterému nejde jen o kšeft, ale především o spokojenost zákazníka. Prodám levné sazenice tavolníku van Houttei na živý plot. Sazenice se zasílají ve svazku,po 20ks (viz FOTO), kořeny jsou v rašelině.

Rostlina plodí šťavnaté plody podobné melounkům. Osvědčené je granulované hnojivo, které se postupně rozkládá po dobu 4–měsíců. Vzhledem ke zvýšeným nárokům na teplo je pro pěstování pepina Gold nejvhodnějším místem skleník, foliovník, případně umístění doma.


Na jednu rostlinu volíme nádobu o velikosti - l. Větší nádoby oddalují násadu květů, a tím i dozrávání plodů. Zakladní náročnost na pěstování je přibližně stejná jako u paprik. Vyniká chuť okurky, banánu, ananasu a jahody, ale najdou se i další chutě a vůně po tropickém ovoci. Celek tvoří příjemně sladkou, aromatickou a osvěžující záležitost. Tuto palmu řadíme mezi nejodolnější druhy palem.


Sabal Minor - původní výskyt USA - severní Karolína. U nás se tato trvalka většinou pěstuje jako balkonová rostlina, její plody. NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ: Je vytrvalý bylinný. Kälte mit Ricosta Kinderstiefeln!


Velká nádoba (více než l), může mít za následek bujný růst a pepino pak vykvétá pozdě kvete a plody tudíž nedozrají. Pokud máme sazenice menší, rozhodně se vyplatí vysazovat je do pěstební nádoby po dvou. Spolehlivě přezimuje v bytě, teplota v místnosti však nemá klesnout pod °C.


I přes zimu proto bude vyžadovat zálivku.

Ani melou, ani kiwi, ani hruška. Převislý keřík, který nadělá spoustu krásy i užitku. Jeho žluté plody, když mají dostatek. Velmi oblíbená lilkovitá rostlina, která pochází z Peru a Kolumbie.


Vytváří keříky, později roste polopřevisle, dosahuje výšky cca cm. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky