pondělí 26. září 2016

Vyprošťovač nástrah

Kotvičky v kombinaci s řetízky umožňují perfektní zachycení ulomených větví, kořenů, utržených montáží, trsů řas apod. Technická specifikace: Základní typ vytahováku se dodává s polyamidovou šnůrou s jádrem o průměru milimetry s pevností cca 1kg v tahu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Poté tahem za šňůru vyprošťovače uvízlou vázku vytáhneme. To je asi 2vycházek za let.

PA pletené šňůry s vysokou pevností 1kg - dva speciální trojháčky pro vyproštění uvízlé nástrahy (montáže), dva řetízky pro zachycení nástrahy, mosazné nerezavějící tělo. Při použití vyprošťovače mnoho nástrah. Snadno sním vyprostíte až uvázlých nástrah. Mezi pobočkami Roudná a Kaprařská speciálka zboží převádíme okamžitě.


U ostatních je uvedená doba průměrnou maximální dobou přesunu produktů. Záchranář Deamons je určen k vyprošťování rybářských nástrah, k vyčištění lovného místa od vázek, klacků, utržených silonů a pod. Kompletní program pro kaprařinu, přívlač a mořský.


Rybářské potřeby - eshop s dlouholetou tradicí, kompletním výběrem a perfektními cenami, prodejna rybářských potřeb v centru Brna.

Záchranář - vyprošťovač rybářských nástrah a montáží - lze využít i pro čištění lovných míst od větví, utržených silonů a vázek. Vyprošťovač uvízlých nástrah, kčištění lovných míst. Po otevření západky mosazné tělo vyprošťovače nasadíme na uvízlý vlasec a zámek opět zavřeme.


Pokud to podmínky umožňují, je možné použít komerční nebo podomácku vyrobený vyprošťovač nástrah. Jedná se o těžkou kovovou sponu (karabinu), která je upevněna na pevné šňůře. Ano, stačí delší silnější provázek, originální vyprošťovač vázek, nebo i obyčejná karabinka, a můžete zkusit svoji uvázlou nástrahu vytáhnout. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


U kupovaných vyprošťovačů nástrah bývá i sada dalších háčků, které mají za cíl se zaháknout za háček nástrahy …. Obuv pre rybárov, čižmy, Brodáky, prsačky. Janotův vyprošťovač nástrah 1. Rendy Osobně patřím také k té skupině rybářů, kteří dřív, než skloní prut, přidrží cívku navijáku a udělají pár kroků vza prohodí několik hanlivých slůvek. Vyprosťovač háčikov € Porovnať. Spouští se po vlasci na přídavné šňůře k zachycené nástraze a pomocí smyček z nerezové oceli se nástraha uvolní.


DAEMONS, vyrobeno v České republice. Nakúpte kvalitné rybárske potreby. Inzerát Jehly, vyprošťovač a lžička na vykrajování nástrah v okrese Louny, cena 85Kč, od Bazar - prodej na Sbazar.


Popis: Prodám vše jen dohromady.

Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Firma Lovy dělá hodně dobrý vyprosťovač za super peníze. Najděte nejvýhodnější z nabídek eshopů na portálu Neosort.


PA pletené šňůry s jádrem s vysokou pevností 1kg - dva speciální trojháčky pro vyproštění uvízlé nástrahy (montáže) - mosazné. Lze využít i pro čištění lovných míst od. K čemu je dobrý vyprošťovač nástrah ? Každý rybář se snaží tomuto nervy drásajícímu zážitku obloukem vyhnout. Kotvička - vyprošťovač nástrah - montáží - třpytek a woblerůKotvička - vyprošťovač montáží,třpytek a woblerů Záchranář vašich uvýzlých nástrah. Perfektní pomocník také pro čištění lovných míst od starých vlasců, montáží a větví.


Slouží také pro vyprošťování kaprů uvázlých ve vázkách. Jednoduše navlečte na kmenový vlasec a spousťte ji přesně do vázky, odkud trhavým pohybem vázku uvolníte. V našem rybářském obchodě naleznete rybářské navijáky, rybářské pruty, vlasce a šňůry, rybářské křesla a lehátka, široký výběr krmení, návnad a nástrah, rybářské bižuterie doplňků a pomůcek pro každodenní rybaření nebo dlouhé rybářské výpravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky