pátek 23. září 2016

Samozavlažovací truhlíky siesta

Oblíbená značka kompaktních truhlíků vyvinutá společně s profesionálními zahradníky. Samozavlažovací truhlík Siesta Lux jednoduchého, ale moderního vzhledu z kvalitního a odolného plastu. Na terasu, k zavěšení na balkon nebo okna. V té době navázala na činnost Agropodniku Česká Skalice, který sloužil zemědělcům v oblasti.


Velkoobjemový samozavlažovací truhlík v novém designu. Objemná pěstební nádoba, velký vodní rezervoár s přepadovými otvory, splňuje jak nároky rostlin, tak nároky pěstitelů. ZLOŽENIE: vyniká špičkovou konštrukciou a spĺňa najvyššie nároky ako rastlín, tak aj pestovateľov. Můžete koupit v našem E-shopu. Přečtěte si návo nebo se podívejte na videonávod.


Praktický samozavlažovací květináč vhodný pro všechny druhy letniček, ale i pro pokojové květiny. Květináč je opatřen kovový. Navíc obsahuje indikátor hladiny vody , zavlažovací knoty a jedno balení hnojiva pro okrasné rostliny.


Plastový samozavlažovací truhlík Siesta LUX obsahuje jednu vložku, dve vyrovnávacie nožičky, jednu sponu, jeden hladinomer a dva knôty. Uložiť na porovnanie 1€ vrabciak. Dobrý den, dnes jsem narazila na samozavlažovací truhlíky Floria Siesta , pro sebe na muškáty mám již vybrané od Lebiše, ale na podlahu bych potřebovala.


Má přepadové otvory pro zabránění přemokření substrátu při přelití nebo při dešti. Tato samozavlažovací zařízení se postarají o to, aby vaše rostliny měly vždy dostatek vláhy. Potřebují jen jednou za pár dnů dolít vodní zásobník a rostliny si následně vezmou tolik vody, kolik budou potřebovat. Tyto květináče a truhlíky pak navíc mají vodoznak s datumovku, aby jste vždy věděli, kdy jste květiny naposledy zalévali. Truhlíky na květiny koupit o objednat u OBI.


Ku koreňovému systému sa vlaha dostáva zo zásobníkového priestoru pomocou lievika. Vyniká špičkovou konstrukcí, která splňuje nejvyšší nároky jak rostlin, tak i pěstitelů. Nehrozí nežádoucí efekt přelívání a tedy ani zahnívání kořenů. Použitím snižujeme četnost zálivky. Ušetří vám práci i energii.


Součástí jsou: nožičky (vyrovnání nerovnosti parapetu), svorka (zajištění truhlíku, aby substrát nepropadával do prostoru zásoby vody), hladinoměr (k pohodlnému zjištění hladiny vody v truhlíku) a knoty. Díky tomu budou Vaše rostliny dobře prospívat a bohatě pokvetou. Různé barevné provedení. Zajistí rostlinám dostatečný objem substrátu a zároveň velký zásobník vody. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. Pořiďte si truhlíky , vrhněte se do pěstování okrasných květin nebo bylinek a prozařte městskou šeď. Vybírat můžete z mnoha variant, od klasických proutěných až po neuvěřitelně praktické plastové samozavlažovací truhlíky , díky kterým si občas můžete dovolit na zálivku zapomenout. Seřadit podle: Název Cena Datum přidán í Doporučené pořadí. Vyniká svojí špičkovou konstrukcí, která splňuje nejvyšší nároky rostlin i. Velmi oblíbené samozavlažovací truhlíky Berberis!


V provedení UNO, DUO, TRIO. Vážení zákazníci, během prázdnin bude v sobotu. Totožný s Floria Siesta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky