středa 28. září 2016

Motorová pila husqvarna 372 xp

Praktische Spezialgeräte für Ihren Garten. Die Infos zu den Geräten gibt´s hier! Jetzt online informieren. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Super-Angebote für Xp 3hier im Preisvergleich bei Preis.

Skutečně profesionální řetězová pila ve vyšší střední třídě zkonstruovaná pro velmi náročné práce. Je osazena motorem X-TORQ s nízkou spotřebou paliva a nízkými emisemi výfukových plynů. Všechny informace o produktu Pila HUSQVARNA 3XP , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HUSQVARNA 3XP.


Husgvarna 3XP X-torq je xkutečně profesionální řetězová pila ve vyšší střední třídě zkonstruovaná pro velmi náročné práce. Pila kombinira malu težinu, veliku snagu i rapidna ubrzanja. SUPER PRILIKA - Istinska profesionalna motorna pila više srednje klase.


Radilica i kućište motora odoljevaju vrlo teškim uvjetima rada,. Velmi dobře ovladatelná motorová pila s universálním využitím.

Antivibrační systém zaručuje pohodlnou práci. Jako ochrana při práci slouží brzda. Pila má průlomový design a je vybavena. Díky tomu může pila pracovat s velkým zatížením i při vysokých rychlostech.


Husqvarna chainsaw parts. Innovative Produkte für die heimische Gartenpflege. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Vkládej sem svoje fotky,videa,zážitky a třeba inzeráty,rady a poděl se s námi o své motorové pily. Díky vynikající ergonomii, vysoké rychlosti řetězu a výkonu je ideálním pomocníkem pro tesaře a pracovníky ošetřující stromy.


Veškeré informace o produktu. Motorová pila HUSQVARNA 3XP. Ergonomicky upravené rukojeti zmírňují únavu.


Je vybavena intuitivní klávesnicí pro bezpečné a pohodlné spouštění, zatímco odstředivá brzda řetězu zajištuje bezproblémové požívání. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


XP Power GmbH Herstellung, Entwicklung und Vertrieb von Schaltnetzteilen, DC-DC Wandlern, Batterieladegeräten, Wechselrichtern und USV-Anlagen für industrielle und medizinische Applikationen. Die Seite bietet eine Übersicht über das umfangreiche Standardprogramm. Tato řetězová pila je ideální pro vlastníky domů se zahradou a pro příležitostné řezání.


STROJ NELZE DODAT ZÁSILKOVOU SLUŽBOU Z DŮVODU NUTNOSTI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky